De Grootste Houthandel in Douglas hout

✓   Maat- en schaafwerk mogelijk 
   Persoonlijk/vakkundig advies
   Gratis bezorging vanaf €1500
Scherpe tarieven, Eiken & Douglas
Vandaag besteld,
binnen 10 werkdagen geleverd
 
Eikenhouthandel.nl is een van de grootste douglas houthandel bedrijven in Nederland, wij leveren alleen hoogwaardig douglas- en eikenhout. Wij verkopen onder andere van douglas hout planken, balken, vellingdelen, terrasdelen en Zweeds rabat. Naast alleen douglas hout is er ook een groot assortiment eikenhout en speciaal meubelhout voor meubels of binnen interieur. Voor vragen over het kwaliteit hout of advies/inspiratie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
 

Eikenhouthandel.nl: De online houthandel voor douglas hout

 
Eikenhouthandel.nl levert online diverse planken en balken van eikenhout en douglas hout, natuurlijk voor allerlei toepassingen. Bent u naar iets op zoek, maar kunt het niet vinden is er altijd een mogelijkheid om het te kunnen bestellen. Ons hout is afkomstig van PEFC gecertificeerde zagerijen uit Frankrijk en Duitsland (Europa). Het douglas hout dat bij ons in de webshop te vinden is, is afkomstig van de douglasspar, tegenwoordig komt douglas steeds vaker voor in Nederland. Dankzij de duurzaamheidsklasse 3 van douglas hout, kan het makkelijk 15 jaar onbehandeld mee. Vurenhout heeft een duurzaamheidsklasse 5 en zal maar 5-8 jaar onbehandeld meegaan. De prijs tussen douglas en vuren is maar minimaal.
 
Wij hebben onder andere in ons assortiment:  
Bent u opzoek naar speciaal op maat gemaakt of misschien geschaafd eikenhout of douglas hout? Bij ons is het mogelijk om allerlei verschillende afmetingen of geschaafde kopmaat te verkrijgen. Bekijk voor maatwerk en schaafwerk deze pagina.
 

Eenvoudig bestellen

 
Bij ons in de webshop heeft u een grote keuze aan douglashout en eikenhout. Via het plaatsen van een bestelling, kunt u gemakkelijk en veilig met iDeal betalen, uw bestelling word dan binnen 10 werkdagen bezorgd door het u opgegeven afleveradres. Mocht u enige vragen hebben over de gang van zaken of exacte levertijd, kunt u vrijblijvend contact opnemen via: 06 156 35 239 of mail: info@eikenhouthandel.nl. Bent u misschien opzoek naar advies over producten of een timmerbedrijf voor plaatsen van uw constructie, kunt u ook contact opnemen met de bovengenoemde gegevens.