Dé profielplank anno nu: het Dubbele Rhombusprofiel. Modern, speels en eigentijds! 

Dubbel Rhombusprofiel
Het Rhombusprofiel is inmiddels een bekend begrip binnen de houtwereld, maar onlangs is de dubbele-variant geïntroduceerd. Het toepassen van deze planken geeft een speels en uniek uiterlijk aan jouw constructie. Maak indruk met deze planken! 

Douglas
Wij zijn groot fan van deze houtsoort. Douglas laat zich makkelijk verwerken, verven en zagen en heeft een licht rood/bruine kleur. Het hout is stevig en werkt minimaal, ook onder weersinvloeden. Het hout komt uit Europa en is een duurzame keuze. De duurzaamheid heeft deze houtsoort te danken aan de hoge concentratie hars die zich in het hout bevindt, waardoor het bescherming biedt van binnenuit.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Douglas Dubbele Rhombus Plank 25x140mm

Douglas Dubbele Rhombus Plank 25x140mm. Uitermate geschikt voor gevelbekleding en schuttingen. Werkende breedte 140 mm

11,50

Douglas dubbele rhombus is een mooie combinatie tussen de 'open gevelbekleding look' van 2 losse rhombus delen, maar het gemak en voordelen van een dichte gevelbekleding van rabatdelen die met overlap gemonteerd worden! Onze dubbele rhombus rabatdelen zijn vervaardigd uit kunstmatig gedroogd (kd 20%) onbehandeld douglas hout; Ideaal voor een natuurlijke & sfeervolle gevelbekleding buiten dus. Deze douglas rabatdelen worden normaal gesproken horizontaal of verticaal geplaatst. Voor een stevige en dichte montage. Hierbij lijkt een dubbel rhombus rabatdeel optisch op twee (open) rhombus delen. Onze dubbele rhombus delen van douglas hout zijn 4-zijdig machinaal geschaafd; Gebruiksvriendelijk en sfeervol onbehandeld tuinhout voor een scherpe prijs! 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.