Back

Eikenplank 22x200mm

Eikenplank met een kopmaat van 22x200mm. Deze plank is scherpkantig fijnbezaagd. Maatwerk en schaven is mogelijk. Nettomaat geschaafd ca.: 18×190 mm

19,45 incl. BTW

Wissen
  • Dé specialist in eikenhout
  • Gratis verzending vanaf € 1.250,-
  • Veilig betalen met iDEAL, Bancontact of Creditcard
  • Levering in Nederland & België
Omschrijving

Warme eiken kleur
✔ Geschaafd of fijn bezaagd
✔ Gemakkelijk toepasbaar

Onze Frans eikenhout planken zijn onbehandeld en fijn bezaagd. Wij hebben hoogst leverbare eikenhout in het assortiment, rechtstreeks afkomstig uit Frankrijk. Deze afmeting eiken plank 22x200mm wordt voornamelijk toegepast als wandbekleding van uw overkapping, tuinhuis, schutting of gevel. Het eikenhout is uitstekend te gebruiken als u buiten meubels wilt gaan maken. Door gebruik te maken van de 20cm brede planken krijgt u een warme robuuste uitstraling.

Eikenhout wordt al vanaf oudsher gebruikt, door de lange duurzaamheid (20-25 jaar onbehandeld) van het product en de lage prijs spreekt het veel mensen aan. U kunt het beste deze eikenhout planken samen met ons ander eiken constructiebalken bestellen, zo heeft u eikenhout allemaal afkomstig van de zelfde zagerij en met dezelfde A-kwaliteit. Misschien een minder budget om te besteden, geen zorgen! Kijk nu voor ons Douglashout assortiment!

Specificaties
Lengte:
300cm, 400cm
Afwerking:
Fijn bezaagd (standaard), Geschaafd
Houtsoort:
Eikenhout, Vers gezaagd
Toepassing:
Constructiehout, Niet geschikt voor binnenmeubels