Schutting van hout

Bent u al enige tijd op zoek naar een goede schutting van hout? Bij het aanschaffen van een nieuwe schutting is van belang dat deze altijd van uitstekende kwaliteit is. Op deze manier heeft u lang profijt van een nieuwe schutting. Dit is erg belangrijk! U wilt namelijk ook de nodige privacy en een fijne afscherming van uw tuin bijvoorbeeld. U bent aan het juiste adres bij Eikenhouthandel voor onder andere een schutting van hout, maar ook voor diverse palen, balken, bijhorende accessoires en meer. Wij bieden u het allemaal aan in onze overzichtelijke webshop: gemakkelijk te bestellen en snel in huis.Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Remmers Lazuur Kleurloos

Remmers Lazuur kleurloos. Deze lazuur is speciaal tegen vocht, blauwzwam, houtrot, schimmel en algen. Beschermd ook tegen UV straling en...

19,55

visibility
shopping_cart

RVS Draadeind

RVS Draadeind M16 incl. 2 moeren & revet. LENGTE DRAADEIND 1 METER.

19,00

visibility
shopping_cart

RVS Winkelhaak excl. schroef

RVS Winkelhaak deze wordt geleverd exclusief schroef, voor het bevestigen van tuinschermen/schuttingen.

0,25

visibility
shopping_cart

RVS Winkelhaak incl. schroef

RVS Winkelhaak deze wordt geleverd inclusief schroef, voor het bevestigen van tuinschermen/schuttingen

0,95

visibility
shopping_cart

Tenco Beits White Wash

Tenco steigerhout beits kleur: white wash transparant. Deze beits is op waterbasis bestemd voor schuttingen, tuinmeubels en andere...

13,05

  1  2   

Schutting van hout bij Eikenhouthandel

Wanneer u uw schutting van hout bij ons bestelt, leveren wij deze zo snel mogelijk op het gewenste adres. Doordat wij een uitgebreid assortiment hebben, kunt u altijd bij ons slagen voor de perfecte schutting. Wanneer u van plan bent om een schutting in bijvoorbeeld uw achtertuin te plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé leverancier in prefab schuttingschermen, geschaafd of fijn bezaagd. U kunt bij ons altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Een uitgebreid assortiment;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Mogelijkheid tot zakelijk afnemen;
  • Douglas hout binnen 10 werkdagen geleverd;
  • Boven €1500,- gratis verzending;
  • Uitstekende service.

Bestel vandaag nog uw schutting van hout!

Een schutting van Eikenhouthandel is altijd van de beste kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen. Daarnaast hebben we onder andere speciale douglas schutting palen met groef, waar u de planken tussen kunt monteren. Zeer efficiënt en gemakkelijk. Tevens vindt u bij ons prefab betonpoeren en speciale schroeven met TORX kop. Alles om uw schutting uitstekend te plaatsen en zodat u kunt genieten van een nieuwe, prachtige schutting van hout.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de schutting van hout of een ander product? Dat is altijd mogelijk! Neem gerust contact met ons op en wij zullen u verder helpen. Bekijk onze contactpagina voor al onze gegevens en eventueel de openingstijden wanneer u iets wilt afhalen als particulier.