Design latten - wandpanelen

Sample bestellen

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Toont alle 8 resultaten

Filter

Wat zijn design latten?

Houten design latten – in het Engels ook wel spine profiles genoemd – zijn decoratieve stukken om zowel een esthetische flair als functionaliteit aan uw ruimtes toe te voegen. Ze blazen een frisse wind in de decoratiewereld met hun ruggengraatvormige, in elkaar grijpende decoratieve profielen.

Deze profielen gaan naadloos in elke ruimte op en bieden een unieke afwerking voor ronde oppervlakken, waardoor ze perfect zijn voor een moderne upgrade van uw gehele interieur. Met de design latten verrijkt u verticale oppervlakken in binnenruimtes zonder uw creativiteit te beperken.

Voordelen van decoratieve latten kopen bij Eikenhouthandel.nl

De design latten zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en hebben een standaardafmeting van 22x49x2800 mm. We hebben 2 versies: driehoekige design latten en halfronde design latten.

  • Particulier bestellen én zakelijk afnemen mogelijk
  • Offerte binnen 2 werkdagen
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vragen? We zijn o.a. bereikbaar via WhatsApp

Waarom kiezen voor design latten uit ons aanbod?

  • Veelzijdigheid in design voor verticale oppervlakken: deze producten zijn perfect voor zowel conventionele als creatieve toepassingen, van meubels en bars tot muuraccenten en andere rechte of bochtige oppervlakken.
  • Hoge kwaliteit voor langdurig gebruik: beide soorten design latten worden geproduceerd met hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en esthetisch aantrekkelijk zijn voor langdurig gebruik.

Specificaties houten ruggengraatprofielen

Hieronder vindt u alle beschrijvingen, specificaties en toepassingen van de 2 versies design latten uit ons assortiment: driehoekige en halfronde.

Driehoekige profielen

Beschrijving Innovatieve, ruggengraatvormige profielen die een subtiele, maar opvallende touch toevoegen aan elk meubelstuk of interieur met een recht, rond of andere bochtig oppervlak.
Kleuren Zwart; Latte; Blauw; Groen.
Afmetingen Breedte: 49 mm; Lengte: 2800 mm (280 cm); Dikte: 22 mm
Toepassingen Optimaal voor het bekleden van rechte en bochtige oppervlakken; ideaal voor meubel- en interieurdesign.

Halfronde profielen

Beschrijving Ruggengraatprofielen die naadloos opgaan in rechte, ronde en andere bochtige oppervlakken, perfect voor het creëren van een vloeiende en uniforme look.
Kleuren Zwart; Latte; Blauw; Groen.
Afmetingen Breedte: 49 mm; Lengte: 2800 mm (280 cm); Dikte: 22 mm.
Toepassingen Optimaal voor het bekleden van rechte en bochtige oppervlakken; ideaal voor meubel- en interieurdesign.

Bestel al uw benodigde houtproducten direct online

In onze webshop vindt u een uitgebreide selectie aan houtproducten van hoge kwaliteit, geschikt voor elk project. Voor zowel ervaren klussers als beginners, ons aanbod omvat:

Ontdek ons assortiment en bestel uw producten eenvoudig online. Houtproducten op maat nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. U krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Houtproducten zakelijk afnemen

We zijn niet alleen dé leverancier van betrouwbare houtproducten met een constructiekwaliteit van QPA/1 voor particulieren, maar Eikenhouthandel.nl is ook voor zakelijke klanten de perfecte partner om op grotere schaal houtproducten bij af te nemen. We staan klaar om u te helpen aan het beste hout, afgestemd op de unieke eisen van uw zakelijke behoeften. Onder andere de volgende zakelijke klanten komen regelmatig bij ons terug voor een afname van houtproducten (op maat) voor hun projecten:

  • Aannemers
  • Hoveniers
  • Interieurbouwers
  • Interieurstylisten

Vraag een offerte aan

Laten bezorgen of zelf op afspraak afhalen

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen ervoor kiezen om hun bestelling/afname te laten bezorgen of zelf op afspraak af te halen bij ons magazijn aan de Arduinstraat 17a in Breda. De levertijd van de meeste van onze houtproducten ligt tussen de 10-15 werkdagen*.

*De levertijden kunnen per product verschillen. Voor de individuele levertijd van een bepaald product dat u wilt bestellen, kunt u de productpagina checken.

Nadat uw bestelling/afname is geleverd bij ons magazijn, verzenden we het zo snel mogelijk naar u toe of stellen we u direct op de hoogte, zodat u telefonisch via 06 15 635 239 een afspraak kunt maken om uw producten af te halen op een moment dat u het beste uitkomt. Ons doel is om het proces voor u zo soepel en efficiënt mogelijk te maken, zodat u zich kunt richten op het succesvol realiseren van uw project.

Verzendkosten

Bekijk hieronder het overzicht van onze verzendkosten binnen Nederland en België. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de hoogte van uw orderbedrag.

Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland & België)
€ 0,- tot € 350,- € 119,-
€ 350,- tot € 500,- € 99,-
€ 500,- tot € 750,- € 79,-
€ 750,- tot € 900,- € 59,-
€ 900,- tot € 1300,- € 39,-
€ 1300,- tot € 1500,- € 29,-
va. € 1500,- GRATIS VERZENDING

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling/afname? We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via info@eikenhouthandel.nl of bel naar 06 156 35 239 voor directe ondersteuning. Ook via WhatsApp kunt u ons bereiken.


Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Adresgegevens van ons magazijn

Eikenhouthandel.nl
Arduinstraat 17a
4827 HK Breda

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl