Houten wandpanelen

Sample bestellen

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Filter

Houten wandpanelen worden veel toegepast in kantoorpanden en woonhuizen om een chique, isolerende tussenwand te creëren. Deze soort eiken wandbekleding is razend populair vanwege zijn akoestische en geluidsabsorberende eigenschappen. De akoestische panelen zijn gemaakt van Europees eikenhout en daarmee makkelijk bewerkbaar. Kies uw favoriete kleur en koop uw nieuwe houten wandpanelen bij Eikenhouthandel.nl.

 • Voor particulieren en zakelijke gebruikers
 • Verzending binnen 2 tot 3 weken
 • Gratis bezorging vanaf € 1.500,- in NL
 • Afhalen mogelijk in ons magazijn
 • Bereikbaar via WhatsApp

Geluidsabsorberende houten wandpanelen

De houten wandpanelen van eikenhout hebben een elegante, chique uitstraling en verbeteren de akoestiek van iedere ruimte. Het hout absorbeert daarbij ook veel geluid, zodat de personen in de ruimte ernaast niets meekrijgen van wat er gezegd wordt. De panelen zijn heel makkelijk te bevestigen aan een tussenmuur of het plafond. Voor families met kinderen zijn houten wandpanelen echt een uitkomst, omdat de akoestische wandbekleding de geluiden voor een groot deel opneemt. De panelen geven daardoor niet alleen de ruimte een mooie look, maar het hele huis een rustige sfeer.

Zakelijke toepassing van akoestische wandbekleding

Houten wandpanelen kunnen ook zakelijk worden toegepast. Vooral op plekken waar veel wordt gepraat, zijn de panelen populair. U kunt hierbij denken aan restaurants en vergaderruimtes. Op zulke plekken wordt het snel rumoerig, wat afleidend en onprettig kan zijn. De houten wandpanelen absorberen de geluiden, zodat anderen er zo min mogelijk last van hebben.

Houten wandpanelen: duurzaam & chique

Een akoestisch paneel bestaat uit duurzaam fineer op houtvezelplaten en het vilt wordt gemaakt van gerecycled plastic. Houten wandpanelen hebben een gemiddelde dichtheid en kunnen daardoor op veel manieren worden toegepast. Dankzij de zorg die tijdens de productie in de panelen wordt gestoken, zien ze er chique uit en verbeteren ze de akoestiek van een ruimte aanzienlijk.

Houten wandpanelen bevestigen

U bevestigt de houten wandpanelen eenvoudig aan de muur of het plafond. Daarbij heeft u wel de volgende hulpmiddelen nodig:

 • Een boormachine en schroevendraaier
 • Een (cirkel)zaag
 • Rvs schroeven van 35 mm (panelen)
 • Een nietmachine
 • Schroeven en pluggen (muur)
 • Potlood
 • Waterpas

Bij uw bestelde houten wandpanelen krijgt u van ons instructies over hoe u ze bevestigt. Als u tijdens de montage vragen of advies nodig heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons in dat geval het beste bellen of een WhatsAppbericht sturen. We leveren panelen van 300 x 60 cm en van 240 x 60 cm. Beide formaten hebben een totale dikte van 22 mm en dat is dik genoeg om de meeste geluiden te absorberen.

Meer eiken bekleding

We verkopen bij Eikenhouthandel.nl niet alleen panelen om uw wanden mee te bedekken, maar ook platen om bijvoorbeeld kasten, vloeren en deuren de elegante uitstraling van eiken te geven. Denk hierbij aan:

Bestel uw houten wandpanelen bij Eikenhouthandel.nl

Houten wandpanelen hebben veel gunstige eigenschappen en zijn daarmee ontzettend populair onder particulieren en zakelijke gebruikers. Wilt u uw ruimte een chique, eiken uitstraling geven, bestel dan de akoestische panelen in een kleur die past bij uw interieur. Bezorging is boven de € 1.500,- gratis. U kunt er ook voor kiezen om de panelen op te halen in ons magazijn in Waalwijk aan de Emmikhovensestraat 8. Maak eenvoudig een afspraak, dan leggen we de houten wandpanelen voor u klaar. We zijn telefonisch bereikbaar, via WhatsApp en natuurlijk ook via e-mail.


 Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Openingstijden

Particulier
Vr: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 13:00 uur
Zakelijk
Ma – Vr: 8:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 8:30 – 13:00 uur