Akupanel & design latten samples

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Filter

Akupanel & design latten samples kopen bij Eikenhouthandel.nl

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste kleur voor uw interieurproject kiest? Bestel dan online bij ons uw Akupanel of design latten samples. Met meer dan 44 natuurlijke houtkleuren in het assortiment komt u met onze samples altijd tot een duidelijke conclusie over welke kleur Akupanel of design lat het mooiste is in uw woning, restaurant of kantoor.

Maakt u zich zorgen over een eventueel kleurverschil tussen de sample en het echte product? Dit is niet nodig. We verzekeren u bij Eikenhouthandel.nl dat de kleuren van de samples exact overeenkomen met de kleuren van de akoestische wandpanelen en design latten.

Bekijk hierboven al onze samples

Met een Akupanel of design lat sample hoeft u niet vanaf een klein computer- of telefoonscherm te beoordelen of de houtkleur goed past in uw interieur. Klik bij de samples die u wilt in het echt wilt bekijken op ‘Bestellen’. Ze zijn slechts € 5,- per stuk.

Direct online bestellen: houtproducten van topkwaliteit

Op Eikenhouthandel.nl staat een assortiment klaar van topkwaliteit houtproducten voor allerlei projecten. Of u nu veel ervaring heeft in doe-het-zelf projecten of net begint, ons uitgebreide assortiment dekt uw behoeften met onder andere:

Verken het assortiment en plaats uw bestelling eenvoudig online. Maatwerk houtproducten nodig? Stuur ons een offerte-aanvraag. U ontvangt binnen 2 werkdagen reactie.

Zakelijke bestellingen van houtproducten

Niet alleen voor de doe-het-zelver, maar ook voor zakelijke klanten is Eikenhouthandel.nl de webshop voor de inkoop van houtproducten in grotere hoeveelheden. We staan klaar om u te voorzien van topkwaliteit hout, op maat afgestemd op uw zakelijke projecten. We bedienen onder meer:

  • Aannemers
  • Hoveniers
  • Interieurbouwers
  • Interieurstylisten

Offerte aanvragen

Opties voor levering of afhalen

We bieden alle klanten, zowel particulieren als zakelijk, de optie om hun bestelling te laten bezorgen of zelf op afspraak te komen afhalen bij ons magazijn op Arduinstraat 17a in Breda. De levering van de meeste van onze producten geschiedt binnen een termijn van 10 tot 15 werkdagen*.

*Houd er rekening mee dat de levertijd per product kan verschillen. Voor de exacte levertijd van een specifiek product, bekijk de desbetreffende productpagina.

Zodra uw bestelling in ons magazijn arriveert, streven we ernaar deze zo spoedig mogelijk naar u te verzenden of stellen we u onmiddellijk op de hoogte, zodat u telefonisch (06 15 635 239) een ophaalafspraak kunt maken op een voor u geschikt moment. Ons doel is om het proces zo makkelijk en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op het succesvol afronden van uw project.

Verzendkosten overzicht

In de tabel vindt u een overzicht van onze verzendkosten binnen Nederland en België. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de hoogte van uw orderbedrag.

Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland & België)
€ 0,- tot € 350,- € 119,-
€ 350,- tot € 500,- € 99,-
€ 500,- tot € 750,- € 79,-
€ 750,- tot € 900,- € 59,-
€ 900,- tot € 1300,- € 39,-
€ 1300,- tot € 1500,- € 29,-
va. € 1500,- GRATIS VERZENDING

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling/afname? We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via info@eikenhouthandel.nl of bel naar 06 156 35 239 voor directe ondersteuning. Ook via WhatsApp kunt u ons bereiken.


Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Adresgegevens van ons magazijn

Eikenhouthandel.nl
Arduinstraat 17a
4827 HK Breda

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl