Eiken vellingdelen

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Toont alle 3 resultaten

Filter

Koop nu direct uw houtproducten online

Op Eikenhouthandel.nl vindt u alle benodigde houtproducten van topkwaliteit voor uw projecten. Of u nu een ervaren klusser bent of net begint, ons veelzijdige aanbod omvat:

Ontdek nu ons aanbod en plaats uw bestelling online. Heeft u maatwerk nodig voor uw houtproducten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten.

Zakelijk houtproducten afnemen

Eikenhouthandel.nl voorziet niet alleen particulieren van kwaliteitshout, maar is ook een ideale partner voor zakelijke klanten die grotere hoeveelheden houtproducten nodig hebben. We bieden oplossingen die specifiek op uw zakelijke vereisten zijn afgestemd. Tot onze zakelijke klanten behoren:

  • Aannemers
  • Hoveniers
  • Interieurbouwers
  • Interieurstylisten

Offerte aanvragen

Order laten bezorgen of zelf afhalen

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen kiezen voor levering of het zelf afhalen van hun bestelling bij ons magazijn aan de Arduinstraat 17a in Breda. Voor de meeste van onze houtproducten hanteren we een levertijd van 10 tot 15 werkdagen*.

*De levertijden kunnen per product verschillen. Bezoek de productpagina voor de exacte levertijd van een specifiek product.

Zodra uw bestelling klaarligt in ons magazijn, zorgen we voor een snelle verzending of stellen we u direct op de hoogte, zodat u telefonisch (06 15 635 239) een afspraak kunt maken voor het ophalen op een moment dat het u schikt. We streven ernaar het proces voor u zo soepel en efficiënt mogelijk te maken, zodat u zich kunt focussen op het realiseren van uw projecten.

Inzicht in verzendkosten

Bekijk hieronder het overzicht van onze verzendkosten binnen Nederland en België. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de hoogte van uw orderbedrag.

Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland & België)
€ 0,- tot € 350,- € 119,-
€ 350,- tot € 500,- € 99,-
€ 500,- tot € 750,- € 79,-
€ 750,- tot € 900,- € 59,-
€ 900,- tot € 1300,- € 39,-
€ 1300,- tot € 1500,- € 29,-
va. € 1500,- GRATIS VERZENDING

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling/afname? We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via info@eikenhouthandel.nl of bel naar 06 156 35 239 voor directe ondersteuning. Ook via WhatsApp kunt u ons bereiken.


Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Adresgegevens van ons magazijn

Eikenhouthandel.nl
Arduinstraat 17a
4827 HK Breda

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl