Eiken overzettreden

Een trap is tegenwoordig niet alleen noodzakelijk, maar het is ook een echte eyecatcher in een ruimte. Creëer een prachtige trap met eiken overzettreden van Eikenhouthandel.nl. Bestel ze eenvoudig en snel via onze webshop en profiteer van onze voordelen:

  • Hoge kwaliteit Europees hout
  • Eiken overzettreden bestellen op maat
  • Levering binnen 10 werkdagen
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Veilig betalen met IDEAL

Assortiment eiken overzettreden

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

Unieke eiken overzettreden

Bij Eikenhouthandel.nl vindt u schitterende overzettreden van eikenhout. Hiermee maakt u een prachtige trap met een rustieke uitstraling. Het bijzondere aan eiken overzettreden is dat de vorm, structuur en kleur van geen enkel stuk hout gelijk zijn. Karakteristieke elementen verklappen de jarenlange groei en oorsprong van het hout. Het is een natuurproduct dat leeft en dit ziet u na verloop van tijd nog steeds.

Overzettreden eikenhout op maat kopen

In ons assortiment eiken overzettreden vindt u diverse afmetingen. Het is ook mogelijk om het hout door ons te laten bewerken met onze computergestuurde CNC freesmachine. Geschaafd, geschuurd, op maat gekort en eventueel afgewerkt met lak of olie, wij leveren het allemaal! Geef uw bestelling vandaag aan ons door en u ontvangt uw overzettreden van eiken binnen 10 dagen. We bezorgen op elke gewenste plek in Nederland en België.

Meer soorten eikenhout

Naast eiken overzettreden verkopen we nog meer soorten meubelhout:

Bent u op zoek naar een ander soort hout? Naast meubelhout hebben we ook andere houtsoorten ons assortiment, zoals eikenhout en Douglas hout.

Bezoek ons magazijn

Wilt u de overzettreden van eikenhout liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom ins ons magazijn in Waalwijk, Noord-Brabant. Ons magazijn bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Den Bosch. Neem voordat u langskomt contact met ons op, dan leggen we uw overzettreden klaar.

Eikenhouthandel.nl
Emmikhovensestraat 8
5145 PB Waalwijk

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl

Openingstijden magazijn

Particulier
Wo en vr: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 13:00 uur

Zakelijk
Ma t/m Vr: 8:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 8:30 – 13:00 uur