Populieren

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Toont alle 6 resultaten

Filter

Bestel gemakkelijk uw houtproducten online

Op Eikenhouthandel.nl vindt u heel eenvoudig de juiste houtproducten die u daarna direct kunt bestellen. Of u nu een hobbyist bent met veel projectervaring of net start met uw allereerste klus, u heeft veel keuze in onze webshop:

Neem een kijkje in ons aanbod en plaats uw bestelling online. Bent u op zoek naar maatwerk houtproducten? Vul dan ons offerteformulier vrijblijvend in. U ontvangt binnen 2 werkdagen bericht van ons.

Zakelijk houtproducten afnemen

Als dé aanbieder van houtproducten met constructiekwaliteit QPA/1, bedienen we bij Eikenhouthandel.nl niet alleen de particuliere markt, maar ook zakelijke klanten. We zijn uw ideale partner voor het op grotere schaal aanschaffen van houtproducten die voldoen aan de specifieke eisen van uw zakelijke projecten. We leveren op maat gemaakte houtproducten aan een breed scala aan zakelijke afnemers, zoals:

  • Aannemers
  • Hoveniers
  • Interieurbouwers
  • Interieurstylisten

Vraag een offerte aan

Laten bezorgen of zelf afhalen

We bieden zowel particulieren als zakelijke klanten de keuze om hun bestelling te laten leveren of op afspraak te komen afhalen bij ons magazijn gelegen aan Arduinstraat 17a in Breda. De standaard levertijd voor onze houtproducten ligt tussen de 10 en 15 werkdagen*.

*Houd er rekening mee dat levertijden per product kunnen variëren. Voor de specifieke levertijd per product, raden we u aan de desbetreffende productpagina te raadplegen.

Zodra uw bestelling bij ons magazijn is binnengekomen, organiseren we de verzending zo spoedig mogelijk of informeren we u meteen, zodat u telefonisch (06 15 635 239) een datum en tijdstip kunt kiezen om uw bestelling op te halen. Ons streven is om alles zo soepel en gemakkelijk mogelijk voor u te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op het realiseren van uw project.

Verzendkosten overzicht

Zie hier een overzicht van onze verzendkosten voor zendingen binnen Nederland en België. Deze kosten hangen af van de waarde van uw order.

Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland & België)
€ 0,- tot € 350,- € 119,-
€ 350,- tot € 500,- € 99,-
€ 500,- tot € 750,- € 79,-
€ 750,- tot € 900,- € 59,-
€ 900,- tot € 1300,- € 39,-
€ 1300,- tot € 1500,- € 29,-
va. € 1500,- GRATIS VERZENDING

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling/afname? We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via info@eikenhouthandel.nl of bel naar 06 156 35 239 voor directe ondersteuning. Ook via WhatsApp kunt u ons bereiken.


Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Adresgegevens van ons magazijn

Eikenhouthandel.nl
Arduinstraat 17a
4827 HK Breda

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl