Eiken sponningplank

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Toont alle 2 resultaten

Filter

Bestel uw houtproducten direct online

Bij Eikenhouthandel.nl vinden we dat iedereen gemakkelijk toegang moet hebben tot hoogwaardige houtproducten. Of u nu een ervaren doe-het-zelver bent of net begint aan uw eerste project, we hebben een breed assortiment aan:

Ontdek ons aanbod en bestel eenvoudig online. Houtproducten op maat nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. U krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Houtproducten zakelijk afnemen

We zijn niet alleen dé leverancier van betrouwbare houtproducten met een constructiekwaliteit van QPA/1 voor particulieren, maar Eikenhouthandel.nl is ook voor zakelijke klanten de perfecte partner om op grotere schaal houtproducten bij af te nemen. We staan klaar om u te helpen aan het beste hout, afgestemd op de unieke eisen van uw zakelijke behoeften. Onder andere de volgende zakelijke klanten komen regelmatig bij ons terug voor een afname van houtproducten (op maat) voor hun projecten:

  • Aannemers
  • Hoveniers
  • Interieurbouwers
  • Interieurstylisten

Vraag een offerte aan

Laten bezorgen of zelf op afspraak afhalen

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen ervoor kiezen om hun bestelling/afname te laten bezorgen of zelf op afspraak af te halen bij ons magazijn aan de Arduinstraat 17a in Breda. De levertijd van de meeste van onze houtproducten ligt tussen de 10-15 werkdagen*.

*De levertijden kunnen per product verschillen. Voor de individuele levertijd van een bepaald product dat u wilt bestellen, kunt u de productpagina checken.

Nadat uw bestelling/afname is geleverd bij ons magazijn, verzenden we het zo snel mogelijk naar u toe of stellen we u direct op de hoogte, zodat u telefonisch (06 15 635 239) een afspraak kunt maken om uw producten af te halen op een moment dat u het beste uitkomt. Ons doel is om het proces voor u zo soepel en efficiënt mogelijk te maken, zodat u zich kunt richten op het succesvol realiseren van uw project.

Verzendkosten

Bekijk hieronder het overzicht van onze verzendkosten binnen Nederland en België. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de hoogte van uw orderbedrag.

Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland & België)
€ 0,- tot € 350,- € 119,-
€ 350,- tot € 500,- € 99,-
€ 500,- tot € 750,- € 79,-
€ 750,- tot € 900,- € 59,-
€ 900,- tot € 1300,- € 39,-
€ 1300,- tot € 1500,- € 29,-
va. € 1500,- GRATIS VERZENDING

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling/afname? We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via info@eikenhouthandel.nl of bel naar 06 156 35 239 voor directe ondersteuning. Ook via WhatsApp kunt u ons bereiken.


Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Adresgegevens van ons magazijn

Eikenhouthandel.nl
Arduinstraat 17a
4827 HK Breda

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl