Eiken fineer platen

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Toont alle 9 resultaten

Filter

Bent u op zoek naar eiken fineer platen voor het maken van meubels, het bouwen van kasten of het vernieuwen van de keuken? Dan bent u bij Eikenhouthandel aan het juiste adres. In onze webshop vindt u verschillende fineerplaten van hoogwaardige kwaliteit, tegen scherpe prijzen.

Wat is eiken fineer?

Eiken fineerplaten is een constructief plaatmateriaal dat veel wordt toegepast binnen de interieurbouw. Wat is fineer precies? Dit is een dun laagje hout dat op het plaatmateriaal wordt aangebracht. Omdat de fineerlaag van echt hout wordt gemaakt, zijn de Eiken fineerplaten niet van massief hout te onderscheiden.

Eigenschappen van eiken fineer platen

  • Niet van echt hout te onderscheiden;
  • Constructief plaatmateriaal geschikt voor interieurbouw;
  • Door de unieke houttekening heeft het hout een natuurlijke uitstraling, tijdloze en stoere uitstraling;
  • Het materiaal is geperst op een basismateriaal van berken multiplex.

Stevig materiaal

Het is een sterke houtsoort waardoor de kans op vervorming minimaal is als u het verwerkt in meubelen, kasten of wanden. Eiken fineer platen vervormt van nature niet of nauwelijks, in tegenstelling tot massief hout dat bij temperatuurverschillen de eigenschap heeft om te gaan werken. Een kastdeur kan hierdoor bijvoorbeeld een andere vorm krijgen waardoor hij niet meer goed sluit.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over eikenhout? Of wilt u meer informatie? Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 156 35 239 of een e-mail te versturen naar info@eikenhouthandel.nl. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eikenhouthandel helpt u graag verder!

Vestiging en openingstijden magazijn

Particulier
Vrijdag: 8:30 – 12:00 | 13:00 – 16:00
Afhalen op een andere werkdag op afspraak.
Zakelijk
Ma – Vr: 8:00 – 16:00 uur