Plaatmateriaal

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Enig resultaat

Filter

Koop uw houtwaren eenvoudig online

Op Eikenhouthandel.nl is het vinden en bestellen van precies de juiste houtwaren ontzettend eenvoudig. Ongeacht of u een doorgewinterde doe-het-zelver bent of juist aanvangt met uw allereerste project, we hebben voor de perfecte houtproducten. Ons brede assortiment omvat:

Blader door de categorieën en plaats uw bestelling met enkele klikken online. Bent u op zoek naar houtproducten op maat? Verzend geheel vrijblijvend een offerteaanvraag. Binnen 2 werkdagen hoort u van ons.

Zakelijke aankoop van houtproducten

Eikenhouthandel.nl staat niet alleen bekend als de leverancier voor particulieren die zoeken naar hout van de hoogste bouwkwaliteit QPA/1, maar ook als de ideale partner voor zakelijke klanten die behoefte hebben aan het inkopen van houtproducten op grotere schaal. We zijn klaar om uw zakelijke vereisten te vervullen met topkwaliteit hout, afgestemd op uw specifieke behoeften. De volgende zakelijke gebruikers keren regelmatig terug naar ons voor een nieuwe afname van houtproducten (op maat) voor hun projecten:

  • Aannemers
  • Hoveniers
  • Interieurbouwers
  • Interieurstylisten

Vraag een offerte aan

Laten bezorgen of afhalen op afspraak

Particuliere en zakelijke klanten hebben de optie om hun orders te laten leveren of op afspraak zelf op te halen bij ons magazijn aan de Arduinstraat 17a in Breda. De bezorgtijd voor de meeste van onze producten varieert van 10 tot 15 werkdagen*.

*De bezorgtijden kunnen variëren afhankelijk van het product. Zie de desbetreffende productpagina voor de exacte levertijd van een specifiek product.

Wanneer uw bestelling is gearriveerd in ons magazijn, gaan we direct over tot verzending of stellen we u meteen op de hoogte zodat u via telefoon (06 15 635 239) een ophaalafspraak kunt regelen wanneer het u uitkomt. Ons doel is om uw ervaring zo naadloos en efficiënt mogelijk te maken, zodat u zich kunt focussen op het succesvol afronden van uw project.

Verzendkosten

Zie hieronder voor een overzicht van onze verzendtarieven binnen Nederland en België.

Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland & België)
€ 0,- tot € 350,- € 119,-
€ 350,- tot € 500,- € 99,-
€ 500,- tot € 750,- € 79,-
€ 750,- tot € 900,- € 59,-
€ 900,- tot € 1300,- € 39,-
€ 1300,- tot € 1500,- € 29,-
va. € 1500,- GRATIS VERZENDING

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling/afname? We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via info@eikenhouthandel.nl of bel naar 06 156 35 239 voor directe ondersteuning. Ook via WhatsApp kunt u ons bereiken.


Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Adresgegevens van ons magazijn

Eikenhouthandel.nl
Arduinstraat 17a
4827 HK Breda

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl