Creëer een prachtig nieuw terras in uw tuin of maak een schitterende veranda met de eiken planken van Eikenhouthandel.nl. Alle eikenhouten planken zijn voorzien van het PEFC-keurmerk, waardoor u zeker weet dat u hout koopt dat uit een duurzaam beheerd bos komt. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop en profiteer van gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 1.000,-.

  • Voorzien van PEFC-keurmerk
  • Offerte binnen 1 dag
  • Eikenhout planken op maat bestellen
  • Levering binnen 10 werkdagen

Assortiment eikenhouten plankenWeergave:
 


Bezig met laden...

Eiken Schaaldeel 27x250mm

Eikenhout Schaaldeel met een kopmaat van 27x250mm. Breedte tussen 19 en 30 cm, Deze schaaldeel is uitgevoerd met schors. het kan ook voorkomen dat er aan 1 kant schors zit en de...

15,00

Eikenplank 22x200mm

Eikenplank met een kopmaat van 22x200mm. Deze plank is scherpkantig fijnbezaagd met ingelijmde kopkanten. Maatwerk en schaven is mogelijk. Zijkanten worden niet geschaafd.

14,25

Eikenplank 27x250mm

Deze eikenplank heeft een kopmaat van 27x250mm. Deze plank is scherpkantig fijnbezaagd. Maatwerk en schaven is mogelijk. Nettomaat geschaafd ca.: 22x250mm (zijkanten worden niet...

24,05

OSB 18mm plaat

OSB Plaatdikte: 18mm. Deze plaar beschikt over mes en een groef kant, hierdoor krijgt u een afgesloten naad tussen de platen in. Afmeting plaat 122x244mm

27,50

Eikenhouten planken met rustieke uitstraling

Bij Eikenhouthandel.nl vindt u schitterende eiken planken met een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Zo maakt u de overkappingen, veranda’s en schuren. Kies uit diverse soorten eikenhouten planken zoals fijnbezaagde eiken planken met ingelijmde kopkanten, scherpkantige en fijnbezaagde eikenhouten planken en geschaafde eiken vellingdelen. Klik op het gewenste product en zie direct in welke afmetingen de plank beschikbaar is.

Eikenhout planken op maat kopen

De eikenhouten planken uit ons assortiment zijn leverbaar in diverse afmetingen. Mocht de gewenste maat er niet tussen zitten, geef dit dan aan ons door. In onze moderne werkplaats met CNC-machines maken we de gewenste plank voor u op maat.

Geef uw bestelling vandaag aan ons door en we leveren uw eiken planken binnen 10 dagen bij u af. Uw bestelling wordt bezorgd via een kooiaaplevering op elke gewenste plek in Nederland.

Toepassingen

Eiken planken zijn geschikt voor het maken van verschillende houten constructies, zoals:

  • Vlonders
  • Schuren
  • Overkappingen
  • Veranda’s
  • Tuinhuizen
  • Terrassen

Meer eikenhout

Naast eiken planken verkopen we eiken balken, eiken palen en eiken terrasdelen. Op zoek naar een ander soort hout? Bekijk ook onze Douglas hout producten.

Maak een afspraak

Om de eikenhout planken te bekijken of om uw bestelling op te halen bent u van harte welkom in ons magazijn in Waalwijk / Noord-Brabant. Ons magazijn bevindt zich aan de Emmikhovensestraat 8 in Waalwijk en ligt op slechts 15 minuten afstand van Den Bosch. Neem voordat u langskomt contact met ons en we leggen uw planken klaar.

Openingstijden magazijn

Particulier:

Woensdag & Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

Zaterdag: 08:30 – 13:00 uur

Zakelijk: 
Ma - Vr: 8:30 - 17:00 uur. 
Zaterdag: 8:30 - 13:00 uur.

Contact met Eikenhouthandel.nl

Mocht u vragen hebben, meer informatie willen over het bestellen van eiken planken of een afspraak willen maken, dan neemt u contact met ons op via 06 15 635 239. Of maak gebruik van het contactformulier.

Gebruik onze WhatsApp service!
06-156 35 239