Eiken planken

Creëer een prachtig nieuw terras in uw tuin of maak een schitterende veranda met de eiken planken van Eikenhouthandel.nl.
Bestel eenvoudig en snel via onze webshop en profiteer van gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 1.000,-

  • Offerte binnen 1 dag
  • Eikenhout planken op maat bestellen
  • Levering binnen 10 werkdagen
  • Bereikbaar via WhatsApp

Assortiment eiken planken

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Eiken planken met rustieke uitstraling

Bij Eikenhouthandel.nl vindt u schitterende eiken planken met een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Hiermee maakt u onder andere prachtige eiken overkappingen, veranda’s en schuren. Eikenhout brengt vele voordelen met zich mee. Dit sterke hardhout is stevig genoeg voor constructies, maar toch goed bewerkbaar. U kunt er werkelijk alle kanten mee op. Kies uit diverse soorten eikenhouten planken, zoals fijnbezaagde eiken planken met ingelijmde kopkanten, scherpkantige en fijnbezaagde eikenhouten planken en geschaafde eiken vellingdelen. Of ga voor prachtig eiken Zweeds Rabat. De mogelijkheden zijn eindeloos! Klik op het gewenste product en zie direct in welke afmetingen de plank beschikbaar is.

Eikenhout planken op maat kopen

De eiken planken uit ons assortiment zijn leverbaar in diverse afmetingen. Mocht de gewenste maat er niet tussen zitten, geef dit dan aan ons door. Geef uw bestelling vandaag aan ons door en we leveren uw eiken planken binnen 10 dagen bij u af. Uw bestelling wordt bezorgd via een kooiaaplevering op elke gewenste plek in Nederland en België.

Toepassingen van eiken planken

Eiken planken zijn geschikt voor het maken van veel verschillende houten constructies, zoals:

  • Vlonders
  • Schuren
  • Overkappingen
  • Veranda’s
  • Tuinhuizen
  • Terrassen

Meer soorten eikenhout

Naast eiken planken verkopen we nog veel meer eikenhout:

Bent u op zoek naar een ander soort hout? We hebben ook nog andere houtsoorten in ons assortiment, zoals meubelhout en Douglas hout.

Maak een afspraak

Om de eikenhout planken te bekijken of om uw bestelling op te halen bent u van harte welkom in ons magazijn in Waalwijk, Noord-Brabant. Ons magazijn bevindt zich aan de Emmikhovensestraat 8 in Waalwijk en ligt op slechts 15 minuten afstand van Den Bosch. Neem voordat u langskomt contact met ons op en we leggen uw planken klaar.

Bezoek ons magazijn

Om de eiken planken te bekijken of om uw bestelling op te halen bent u van harte welkom in ons magazijn in Waalwijk / Noord-Brabant. Ons magazijn bevindt ligt op slechts 15 minuten afstand van Den Bosch. Neem voordat u langskomt contact met ons en we leggen uw planken klaar.

Eikenhouthandel.nl
Emmikhovensestraat 8
5145 PB Waalwijk

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl

Openingstijden magazijn

Particulier
Wo & vr: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 13:00 uur
Zakelijk
Ma – Vr: 8:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 8:30 – 13:00 uur
 

Contact met Eikenhouthandel.nl

Mocht u vragen hebben, meer informatie willen over het bestellen van eiken planken of een afspraak willen maken, dan neemt u contact met ons op via 06 15 635 239. Of maak gebruik van het contactformulier.

 Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239