Eiken-potdekselplanken

Met de eiken potdekselplanken van Eikenhouthandel creëert u gemakkelijk een prachtig nieuw terras of een schitterende schutting in uw tuin. De potdekselplanken zijn ook perfect te gebruiken om die ene robuuste look te geven aan uw tuinhuis. Onze potdekselplanken zijn afkomstig uit Europese zagerijen en zijn daarmee van de hoogste kwaliteit. Ook betekent het dat de eiken potdekselplanken zorgvuldig zijn bezaagd, zodat ze voor een goede afwatering zorgen. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop en profiteer van gratis bezorging bij een bestelling vanaf € 1000,-.

  • Eiken potdekselplanken van Europees hout
  • Offerte binnen 1 dag
  • Levering binnen 10 dagen in Nederland en België
  • Langskomen in ons magazijn
  • Bereikbaar via WhatsApp

Assortiment eiken potdekselplankenWeergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Eiken Zweeds Rabat model Siding geschaafde zichtzijde 24x170x2150 mm

Deze sidings worden gebruikt als zweeds rabat. De delen zijn schuin geschaafd , dus hebben een gladde...

21,00

visibility
shopping_cart

Eikenplank 22x200mm

Eikenplank met een kopmaat van 22x200mm. Deze plank is scherpkantig fijnbezaagd met ingelijmde kopkanten. Maatwerk en schaven is...

15,15

visibility
shopping_cart

Eikenplank 27x200mm

Eikenplank met een kopmaat van 27x200mm. Deze plank is scherpkantig fijnbezaagd. Maatwerk en schaven is mogelijk. Nettomaat geschaafd...

19,80

visibility
shopping_cart

Eikenplank 27x250mm

Deze eikenplank heeft een kopmaat van 27x250mm. Deze plank is scherpkantig fijnbezaagd. Maatwerk en schaven is mogelijk. Nettomaat...

25,30

Eiken potdekselplanken voor die robuuste look

Eiken potdekselplanken zijn precies de soort planken voor mensen die een robuuste look willen geven aan hun project. Ze geven een prachtig rustiek uiterlijk en hebben nog meer voordelen. Door de schuine manier van bevestigen, zit er geen ruimte tussen de eiken planken en wordt privacy en weerstand tegen wind en regen gemaximaliseerd.

Hoe zorgt u voor een goede afwatering?

Natuurlijk wilt u een goede afwatering als het gaat om uw tuinhuis, schuur of terras. Maar hoe zorgt u daar nu voor? Het beste is om de eiken potdekselplanken op de meest herkenbare manier te bevestigen aan de wand: leg de planken horizontaal over elkaar heen, zodat ze verbonden zijn en geen water meer door kunnen laten. Deze manier van bevestigen wordt ook wel potdekselen genoemd. Doordat ons hout uit Europese zagerijen afkomstig is en dus van de hoogste kwaliteit is, is succes met deze bevestigingsmanier gegarandeerd.

De behandeling van uw eiken potdekselplanken

Onze eiken potdekselplanken worden niet gedroogd, maar vers gebruikt. Dit heeft als nadeel dat u de planken niet meteen kan verven. De kans dat er houtbederf optreedt wordt groter, omdat het vocht in het hout niet kan ontsnappen. Het voordeel is echter dat u de potdekselplanken kunt verven in elke mogelijke kleur. De populairste kleuren zijn tegenwoordig zwart of antraciet. Dit zijn ook de kleuren die de robuuste look van de planken nog iets extra’s geven. De verf beschermt de planken ook extra tegen weer en wind.

Andere soorten gevelbekleding

Eiken potdekselplanken uit Europa geven de robuuste look aan uw tuinhuis, schuur of terras. Als u toch een ander soort uitstraling wenst, raden we u aan om ons assortiment aan Eiken Zweeds rabat te bekijken. Deze rabatdelen zijn, net als eiken potdekselplanken, te gebruiken voor buiten, maar hebben een gladde en chiquere look:

U bestelt de eiken potdekselplanken gemakkelijk online

Heeft u zin gekregen om aan de slag te gaan met de robuuste eiken potdekselplanken? Bestel snel en veilig en betaal via IDEAL. U ontvangt de planken binnen 10 dagen in huis. Als de planken niet thuisbezorgd kunnen worden, kunt u natuurlijk ook op afspraak langskomen in ons magazijn. Bel naar 06 156 35 239 of whatsapp ons. We zijn ook te bereiken via e-mail: info@eikenhouthandel.nl.

 Gebruik onze WhatsApp service! 

Eikenhouthandel.nl
Emmikhovensestraat 8
5145 PB Waalwijk

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl

Openingstijden magazijn

Particulier
Wo & vr: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 13:00 uur
Zakelijk
Ma - Vr: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 8:30 - 13:00 uur

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.