Akoestische panelen 3.00 m

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Toont alle 6 resultaten

Filter

De eiken wandpanelen van Nawood kunt u gebruiken om een elegante tussenwand of lattenplafond in uw woning mee te creëren. De wandpanelen zijn geluidsabsorberend, elimineren galm en dempen geluid aanzienlijk. Het monteren van de panelen is super eenvoudig, u heeft in een handomdraai een compleet andere uitstraling in de ruimte!

Eiken wand panelen voor betere akoestiek

Deze akoestische wandpanelen zijn dé hit van dit jaar op het gebied van wonen en interieur! Naast dat u met het plaatsen van Nawood in een handomdraai een gezellige wand creëert, is het geluidsabsorberend vermogen een uitkomst voor ruimtes met slechte akoestiek. Het kan namelijk heel frustrerend, stressvol en vervelend zijn wanneer het geluidsniveau in een ruimte niet prettig is. Kent u dat, dat u zojuist uw prachtige nieuwbouwwoning heeft ingericht maar het niet gezellig krijgt? Dan zijn deze wandpanelen echt een uitkomst. Maar ook voor bedrijven die voor hun werknemers een betere geluidsomgeving willen en grote openbare projecten zijn de panelen perfect. Neem als voorbeeld een restaurant, waar u door de slechte akoestiek het rumoer van andere bezoekers uw gesprek overstemt. Het geluid dempen kan eenvoudig met eiken wandpanelen van Nawood.

Duurzame oplossing

De passie voor duurzame productie van Nawood in combinatie met de expertise in hout ziet u duidelijk terug in het eindproduct. De latten zijn gemaakt van fineer in eik op houtvezelplaten van gemiddelde dichtheid. U kunt een paneel op verschillende manieren gebruiken. U kunt het installeren en gebruiken als geluiddempend plafond of ze bevestigen aan de muur. Het geeft direct een mooie uitstraling aan uw muren, waardoor het zowel een functionele als decoratieve toevoeging geeft. Zo zit er voor ieders smaak een geschikte paneelkleur tussen!

Simpele montage

Nog een ander groot voordeel van de eiken wandpanelen van Nawood is het gemak waarmee ze te monteren zijn. U heeft slecht een paar gereedschappen nodig om ze tegen een wand of plafond te monteren, met de bijgeleverde montage instructies is de klus zo geklaard. de afmetingen zijn standaard 3000 x 600 mm. Inclusief de lamellen en het vilt is het in totaal 22 mm dik. Het akoestische vilt – dat is gemaakt van gerecycled plastic – zorgt overigens voor het absorberen van de geluidsgolven, waarna het de geluidsgolven niet terug de ruimte instuurt.