Haardhout

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Enig resultaat

Filter

Online uw houtbenodigdheden bestellen

Eikenhouthandel.nl gelooft sterk in makkelijk maken van kwalitatieve houtproducten online kopen. Ongeacht of u een doorgewinterde klusser bent of aan het begin staat van uw eerste project, in onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan:

Verken ons assortiment en plaats uw bestelling eenvoudig online. Op zoek naar maatwerk houtproducten? Dien een offerteaanvraag in zonder verplichtingen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een reactie.

Zakelijke inkoop van houtproducten

Niet alleen voor particulieren met een vraag naar houtproducten van constructiekwaliteit QPA/1 is Eikenhouthandel.nl de aangewezen leverancier, maar ook zakelijke klanten vinden in ons een betrouwbare partner voor het grootschalig inkopen van houtproducten. Ons team is gereed om u het beste hout te bieden, perfect afgestemd op uw zakelijke vereisten. De volgende zakelijke gebruikers kiezen regelmatig voor ons als ze houtproducten (op maat) nodig hebben:

  • Aannemers
  • Hoveniers
  • Interieurbouwers
  • Interieurstylisten

Offerte aanvragen

Bezorging of afhalen op afspraak

Zowel voor particuliere als zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om bestellingen te laten bezorgen of zelf op afspraak af te halen bij ons magazijn op Arduinstraat 17a in Breda. De standaard levertijd voor de meeste houtproducten varieert van 10-15 werkdagen*.

*De levertijd kan per product verschillen. Raadpleeg de productpagina voor de specifieke levertijd van het product dat u wilt bestellen.

Zodra uw bestelling bij ons magazijn is aangekomen, verzenden we deze zo snel mogelijk of informeren we u direct, zodat u telefonisch (06 15 635 239) een afhaalafspraak kunt maken op een voor u geschikt moment. We streven ernaar het proces zo vlot en efficiënt mogelijk voor u te laten verlopen.

Overzicht verzendkosten

Hieronder vindt u een overzicht van onze verzendkosten binnen Nederland en België; deze kosten zijn afhankelijk van het totale orderbedrag.

Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland & België)
€ 0,- tot € 350,- € 119,-
€ 350,- tot € 500,- € 99,-
€ 500,- tot € 750,- € 79,-
€ 750,- tot € 900,- € 59,-
€ 900,- tot € 1300,- € 39,-
€ 1300,- tot € 1500,- € 29,-
va. € 1500,- GRATIS VERZENDING

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling/afname? We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via info@eikenhouthandel.nl of bel naar 06 156 35 239 voor directe ondersteuning. Ook via WhatsApp kunt u ons bereiken.


Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Adresgegevens van ons magazijn

Eikenhouthandel.nl
Arduinstraat 17a
4827 HK Breda

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl