Showroom

Online eikenhout kopen is ontzettend handig, maar soms wilt u een product toch eerst in het echt bekijken. Zeker als het om een grote, gevarieerde order gaat. In onze showroom in Waalwijk bieden we u die mogelijkheid! We voorzien u tijdens uw bezoek van deskundig advies en helpen u direct de juiste eikenhouten producten uit te zoeken voor uw project – groot en klein.

Geen tijd om langs te komen? Vraag online een offerte aan!

Gaat u aan de slag met een groot project en heeft u hiervoor een maatwerkoplossing nodig? In plaats van eerst langs te komen, kunt u ook direct een offerte aanvragen. Vertel ons wat u nodig heeft om uw project te realiseren en u krijgt binnen 2 werkdagen een reactie. We komen graag in contact met u!

Contact- & adresgegevens Meer over ons

1 Ruilen? Het mag altijd!

Heeft u uw bestelling ontvangen, maar is (een deel van) het eikenhout beschadigd en niet te gebruiken voor uw project? U mag het altijd binnen 14 dagen omruilen. Ook uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst mag u altijd zonder opgave van reden annuleren en retourneren. Gebruikmaken van uw herroepingsrecht? Neem contact op via info@eikenhouthandel.nl.

2 Particulier of zakelijke klant uit NL of BE? U bent welkom!

Handige doe-het-zelvers, professionele aannemers, architecten, interieurstylisten en hoveniers kopen al jaren bij ons op locatie hun benodigde eikenhout. En ze zijn uitermate tevreden met onze geleverde houtproducten en persoonlijke service. We krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten op basis van 252 reviews. Dit maakt Eikenhouthandel.nl dé houtpartner van particulieren en zakelijke klanten uit Nederland en België.

3 Betalen in de showroom? Contant of met de pinpas!

Doet u online een bestelling en wilt u uw order afhalen in de showroom? U heeft dan tijdens het afrekenproces de optie om direct online voor uw producten te betalen. Maar, u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in de showroom pas te betalen met contant geld of de pinpas. Selecteer de optie die u het fijnst vindt.

Een kijkje in de showroom

Rijen met eiken balken in het grote magazijn van Eikenhouthandel.nl in Waalwijk
De showroom in Zeewolde van Eikenhouthandel.nl met eiken samples en Akupanel samples
Een overzicht van de eikenhouten producten in het grote magazijn van Eikenhouthandel.nl

Veelgestelde vragen

Op zoek naar eikenhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Oost-Europa met de QPA/1 constructiekwaliteit voor uw project? Dan is onze showroom in Waalwijk dé plek waar u een groot assortiment aan hoogwaardige houtproducten vindt, zoals massieve eiken balken, robuuste eiken planken en nog veel meer eikenhout voor binnen en buiten. Hier kunt u ook uw bestelling gratis afhalen als u online een bestelling heeft geplaatst. Kiest u ervoor om uw houtproduct(en) te laten bezorgen, dan rekenen we bezorgkosten. Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten die langs willen komen bij onze showroom.

Waarom zou ik naar Waalwijk rijden als ik het hout ook direct op jullie website kan kopen?
Door de verschillende texturen, kleurschakeringen en afmetingen van ons eikenhout te zien in combinatie met persoonlijk advies direct van een van onze eikenhoutspecialisten tijdens uw rondleiding door de showroom, krijgt u een nog veel beter beeld van welk hout u nu echt nodig heeft en wat perfect is voor uw project. Natuurlijk proberen we met onze productfoto’s en pakkende teksten op onze website de ervaring van onze showroom te evenaren en u online al zo goed mogelijk te helpen. Maar, twijfelt u na het verkennen van onze website nog over een product of komt u erachter dat u veel eikenhout op maat nodig heeft voor uw project? Dan raden we u aan om zeker langs te komen. Als het gaat om hout, kunnen we u overal bij helpen. Waarmee precies? Ontdek alles over Eikenhoutahandel.nl!
Kan ik bij jullie in de showroom pinnen?
Als u online een bestelling plaatst en ervoor kiest om uw order in de showroom af te halen, dan heeft u tijdens het afrekenproces de mogelijkheid om direct online te betalen voor uw producten. Maar, we bieden u ook de flexibiliteit om uw bestelling in de showroom contant te betalen of te pinnen. Selecteer de betaaloptie die u het fijnst vindt.
Moet ik van tevoren een afspraak maken om langs te komen?
Op vrijdag is de showroom geopend. U kunt op deze dag tussen 8:30 – 12:00 uur & 13:00 – 17:00 uur zonder afspraak langskomen om voorbeelden van onze eikenhouten producten te komen bekijken of om uw bestelling af te halen. Wilt u op een andere dag een bezoek brengen aan de showroom of uw bestelling afhalen? Dan kunt u een afspraak maken door ons te bellen op 06 156 35 239.
Kan ik voor de deur van de showroom parkeren?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij de showroom.
Hoelang duurt het gereedmaken van een bestelling die is gedaan in de showroom?
Nadat u een bestelling heeft gedaan in onze showroom, gaan we meteen aan de slag om uw order gereed te maken. Dit houdt in dat we de bon van uw bestelling aanmaken in het systeem en de order pakken en klaarzetten voor transport door het magazijn naar uw opgegeven bezorgadres. Hoelang het precies duurt om uw order gereed te maken, hangt af van de bestelde houtproducten. Gemiddeld duurt het gereedmaken en leveren van een order voor onze klanten ongeveer 2-3 weken. Kleine orders zijn vaak sneller klaar om verzonden te worden dan grote orders. Kiest u ervoor om uw bestelling gratis af te halen bij ons, dan heeft u uw bestelling in de meeste gevallen ook sneller in huis. Het is goed om hier rekening mee te houden als u aan de slag wilt gaan met een project.
Ik heb een vraag die hier niet bij staat. Hoe en tussen welke tijden kan ik jullie bereiken?
We zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 8:30 uur – 17:00 uur bereikbaar op 06 156 35 239 én via WhatsApp. Via de mail –  info@eikenhouthandel.nl – kunt u de hele week door contact met ons opnemen. We reageren altijd zo snel mogelijk op uw bericht. Vaak is dit dezelfde dag nog of de volgende dag.

Projecten gerealiseerd met ons eikenhout

Tafel gemaakt van hout van Eikenhouthandel
Overkapping gemaakt van eikenhout van Eikenhouthandel
Eiken tafel van eikenhout van Eikenhouthandel

Contactgegevens

Adresgegevens
Industrieweg 93c
5145 PB Waalwijk

Openingstijden afhalen particulieren:
Vrijdag 8:30 – 12:00 | 13:00 – 17:00
Zaterdag 08:30 – 13:00

Contactgegevens
Tel: +31 (6) 156 35 239
Mail: info@eikenhouthandel.nl

Route

Klantenservice

Bij ons staat klanttevredenheid voorop, en we doen er alles aan om u de best mogelijke service te bieden. Heeft u een vraag of ontvangt u graag persoonlijk advies? Bereik ons dan eenvoudig via e-mail, WhatsApp of telefoon.