Meubelhout

Bekijk hier alle verschillende categorieën van ons eiken meubelhout. Heeft u een vraag over een bepaald type hout? Wij weten álles van hout voor het maken van meubels. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Wij zijn uw partner als het gaat om meubelhout.

  • Meubelhout op maat
  • Gratis verzending vanaf € 1.000,-
  • Snelle levering
  • Bereikbaar via WhatsApp


Eiken meubelhout online bestellen

Eikenhout is een bijzonder duurzame houtsoort die sinds jaar en dag gebruikt wordt voor meubels. Met name de fijne nerf, vlamtekening en het wisselende kleurenpalet geven meubels een unieke en warme uitstraling. Wie valt daar nu niet voor? Het bijzondere aan een meubelstuk van eiken, is dat de vorm, structuur en kleur van geen enkel stuk hout gelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten verklappen de jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Dat maakt eiken meubelhout zo speciaal! Het is een natuurproduct dat leeft, dit zult u ook na verloop van tijd nog terugzien, aangezien door gebruik en invloed van licht, eiken planken en meubels een lichtere en warmere kleur krijgen.

Wat is eikenhout?

Eiken is een hardhoutsoort en wordt ook wel onder de Engelse naam Oak of Oakwood verkocht. Het grote voordeel van eikenhout is dat het onverslijtbaar hard is. Vandaar dat eikenhout vaak gebruikt wordt voor een overkapping, schuur, veranda of tuinpoort. Bovendien heeft het een mooie warme kleur en prachtige structuur. Dat maakt dat het ook ideaal is voor de toepassing van eiken meubelhout. Voor meubelmakers, interieurbouwers, houtliefhebbers en gevorderde klussers hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten voor eikenhout meubels.

Contact

Heeft u bepaalde maten nodig voor uw meubelhout? Neem gerust contact op met onze houtspecialisten. Laat het maat- en schaafwerk aan ons over, zodat u een hoop tijd en moeite bespaart. Als u meer informatie nodig heeft over onze houtsoorten of over het plaatsen van constructies, laat het ons vooral weten. We zijn bereikbaar via 06 156 35 239 of info@eikenhouthandel.nl
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.