Eind lamellen

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Toont alle 6 resultaten

Filter

Online uw houtbehoeften vervullen

Eikenhouthandel.nl is uw webshop voor hoge kwaliteit houtproducten voor elke situatie. Voor de ervaren doe-het-zelver of de beginner, ons brede scala aan producten biedt de perfecte materialen voor elk project:

Ontdek ons assortiment en plaats met enkele klikken een bestelling. Voor maatwerk houtproducten kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een reactie.

Zakelijke aanschaf van houtproducten

Niet alleen zijn we de toonaangevende leverancier van hoogwaardige houtproducten voor particulieren met een QPA/1 constructiekwaliteit, maar we bieden ook zakelijke klanten de ideale oplossing voor de aankoop van houtproducten op grotere schaal. We zijn er om u te voorzien van het beste hout dat aansluit bij uw zakelijke projecten. De volgende klanten keren geregeld terug voor hun zakelijke inkoop van onze houtproducten (op maat):

  • Aannemers
  • Hoveniers
  • Interieurbouwers
  • Interieurstylisten

Offerte aanvragen

Laten bezorgen en zelf afhalen op afspraak

We bieden alle klanten, zowel particulier als zakelijk, de mogelijkheid hun bestelling te laten bezorgen of op afspraak zelf af te halen bij ons magazijn aan de Arduinstraat 17a in Breda. De standaard levertijd voor onze houtproducten varieert van 10 tot 15 werkdagen*.

*Levertijden kunnen variëren afhankelijk van het product. Voor specifieke levertijden per product adviseren we u de betreffende productpagina te raadplegen.

Zodra uw bestelling bij ons magazijn aankomt, zorgen we voor een snelle verzending of informeren we u onmiddellijk. U kunt dan telefonisch (06 15 635 239) een ophaalafspraak maken op een tijdstip dat voor u het handigst is. Ons streven is om het proces zo soepel en probleemloos mogelijk te laten verlopen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw project.

Overzicht verzendkosten

Zie hieronder een overzicht van onze verzendkosten voor leveringen binnen Nederland en België. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de hoogte van uw orderbedrag.

Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland & België)
€ 0,- tot € 350,- € 119,-
€ 350,- tot € 500,- € 99,-
€ 500,- tot € 750,- € 79,-
€ 750,- tot € 900,- € 59,-
€ 900,- tot € 1300,- € 39,-
€ 1300,- tot € 1500,- € 29,-
va. € 1500,- GRATIS VERZENDING

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling/afname? We staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via info@eikenhouthandel.nl of bel naar 06 156 35 239 voor directe ondersteuning. Ook via WhatsApp kunt u ons bereiken.


Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Adresgegevens van ons magazijn

Eikenhouthandel.nl
Arduinstraat 17a
4827 HK Breda

T: 06 15 635 239
E: info@eikenhouthandel.nl