Vlonderplanken keramiek

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

STONE HARD is een vloersysteem bestaande uit snel te installeren KERAMISCHE vloerdelen, deze worden geïnstalleerd op latten met vaste en verborgen steunen. Montage en demontage is heel eenvoudig, omdat er geen specifiek gereedschap voor nodig is. Als zwevende vloer vergemakkelijkt het op een eenvoudige en comfortabele manier alle installaties (elektrisch en sanitair… enz.) in het onderste gedeelte. Het is keramisch materiaal dat speciaal is ontworpen voor buiten, waar de omgevingsomstandigheden geen belemmering vormen voor de plaatsing, zoals het geval is bij andere soorten materialen zoals hout, hars of plastic. Het biedt duurzaamheid en weerstand tegen plotselinge thermische variaties en vlekken. Het is geschikt voor de woonomgeving, commerciële en drukbezochte gebieden vanwege zijn antislip technische eigenschappen, zelfs in natte omstandigheden, en zijn mechanische en slijtvastheid.

Woon- en privéruimets

Stone Hard is de ideale vloer voor de buitenruimtes van het huis, zoals patio’s, terrassen, zwembaden, veranda’s en tuinen.

Publieke ruimtes

Het maakt het mogelijk om recreatiegebieden, doorgangen en voetpaden in tuinen, parken, stranden en terrassen te bedekken die origineel kunnen worden geïntegreerd in elke landschapscontext dankzij de hoge weerstand tegen vochtigheid en hoge temperaturen.

Commerciële en drukbezochte gebieden

Stone Hard geëxtrudeerd steengoed is geschikt voor drukbezochte ruimtes zoals hotels, restaurants en de horeca, vanwege de grote weerstand tegen vlekken en slijtage, de duurzaamheid en de lage porositeit.

Zwembaden

Ons product biedt de mogelijkheid om verbindingsroutes te creëren tussen stranden, zwembaden en meren vanwege de hoge slipweerstand.