EPDM dakbedekking

Zoekt u EPDM dakbedekking? Eikenhouthandel verkoopt EPDM dakfolie met een hoge elastische waarde die uiterst geschikt is om uw dak waterdicht te maken. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Dit zegt u misschien niet zoveel, maar het materiaal komt neer op een soort dun maar zeer sterk rubber dat water buiten houdt. Het materiaal is daarom bijzonder geschikt om te gebruiken als dakbedekking voor onder meer tuinhuisjes, veranda’s en uitbouwen. EPDM dakbedekking kan echter ook goed gebruikt worden bij het aanleggen van een vijver. Ons EPDM dakbedekking is verkrijgbaar, gemakkelijk aan te brengen en vliegvuurbestendig. Wilt u meer informatie over ons EPDM dakbedekking? Legt u dan gerust uw vraag aan ons voor door het contactformulier op onze site in te vullen.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Bovenuitlaat Hemelwaterafvoer

EPDM hemelwaterafvoer bovenuitlaat. Doorsnede 63mm

18,95

visibility
shopping_cart

Daktrim 2,5m

Roval Solo daktrim 45 mm, Lengte: 2.5 meter.

9,95

visibility
shopping_cart

Daktrim Binnen- + Buitenhoek

Daktrim binnen + buitenhoek 45mm

9,50

visibility
shopping_cart

Douglas Mastiek strook 50x75mm 45 graden

Douglas hout mastiek strook 50mm hoog

13,45

visibility
shopping_cart

E245 Spraybond 750ML

EPDM spuitlijm is speciaal voor verlijming van EPDM LSFR dakfolie.

20,90

visibility
shopping_cart

EPDM Dakfolie

EPDM Topskin LSFR 1.14. Deze EPDM heeft een hoge elastische waarde. Prijs per 0,5m

17,50

visibility
shopping_cart

Geoflex MS Lijm-Kit

Universele EPDM afdichtingskit, hecht op meerdere EPDM folies. Heeft een hoge elastische waarde tegen scheuren en lekkage.

10,50

visibility
shopping_cart

Zij Uitlaat Hemelwaterafvoer

EPDM Hemelwatersfvoer. Deze zij-uitlaat heeft afmeting van 60x80x90

26,90

EPDM dakbedekking bestellen bij Eikenhouthandel?

Eikenhouthandel is de beste plek voor u om EPDM dakbedekking te bestellen. Wij garanderen een snelle levering door de levering in te zetten vanaf het moment dat u bij ons bestelt. Uw EPDM dakbedekking heeft u daarom zeer snel in huis. Bestellen bij Eikenhouthandel betekent dat u van allerlei voordelen kunt genieten. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Een groot assortiment;
  • Douglas hout binnen 10 werkdagen geleverd;
  • Boven €1500,- gratis verzending;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Zakelijk afnemen is mogelijk;
  • Altijd een goede en snelle service.
  • Vrijblijvend offerte binnen 24 uur;
  • Persoonlijk en vakkundig advies van professionele vakmensen.

Bestel nu direct

Als u op zoek bent naar EPDM dakbedekking aarzel dan niet om bij Eikenhout te bestellen. Ons EPDM dakbedekking is van de beste kwaliteit. Zo heeft het dakfolie een zeer hoge elasticiteit, waardoor het gemakkelijk te leggen is als dakbedekking. Ook is ons EPDM dakbedekking zeer goed bestendig tegen UV-straling, wat wel zo prettig is aangezien het als dakfolie natuurlijk veelvuldig met zonlicht in aanraking komt. Vanwege de hoge kwaliteit van ons EPDM dakbedekking is het dakfolie ook zeer duurzaam. Daardoor wordt het een goede lange termijn investering. Wilt u meer informatie over ons EPDM dakbedekking? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van advies.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar EPDM dakbedekking van de hoogste kwaliteit? Bestel dan direct bij Eikenhouthandel. Voor meer informatie over onze dakfolie kunt u gerust contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen via +31 06 156 35 239 of door een e-mail te sturen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.