Dakbedekking

Aan de slag met een groot project?

Vraag een offerte op maat aan.

Vertel ons wat u nodig heeft voor het realiseren van uw project en wij stellen een offerte op maat op.

Binnen 2 werkdagen een reactie!

Offerte aanvragen

Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Zoekt u EPDM dakbedekking? Eikenhouthandel verkoopt EPDM dakfolie met een hoge elastische waarde die uiterst geschikt is om uw dak waterdicht te maken. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Dit zegt u misschien niet zoveel, maar het materiaal komt neer op een soort dun maar zeer sterk rubber dat water buiten houdt. Het materiaal is daarom bijzonder geschikt om te gebruiken als dakbedekking voor onder meer tuinhuisjes, veranda’s en uitbouwen. EPDM dakbedekking kan echter ook goed gebruikt worden bij het aanleggen van een vijver. Ons EPDM dakbedekking is verkrijgbaar, gemakkelijk aan te brengen en vliegvuurbestendig. Wilt u meer informatie over ons EPDM dakbedekking? Legt u dan gerust uw vraag aan ons voor door het contactformulier op onze site in te vullen.

EPDM dakbedekking bestellen bij Eikenhouthandel

Eikenhouthandel is de beste plek voor u om EPDM dakbedekking te bestellen. Wij garanderen een snelle levering door de levering in te zetten vanaf het moment dat u bij ons bestelt. Uw EPDM dakbedekking heeft u daarom zeer snel in huis. Bestellen bij Eikenhouthandel betekent dat u van allerlei voordelen kunt genieten. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Een groot assortiment;
  • Douglas hout binnen 1-15 werkdagen geleverd;
  • Boven €1500,- gratis verzending;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Zakelijk afnemen is mogelijk;
  • Altijd een goede en snelle service.
  • Vrijblijvend offerte binnen 24 uur;
  • Persoonlijk en vakkundig advies van professionele vakmensen.

Wat is EPDM?

EPDM is een synthetische rubber, wat staat voor ethyleen propyleen dieen monomeer. Door het toevoegen van zwavel, roet en andere vulstoffen, kan EPDM als dakbedekking worden toegepast. Door de samenstelling van deze stoffen ontstaat er een duurzame EPDM dakbedekking. Het word steeds meer een trend om EPDM dak bekleding op u dak te hebben, vanwege de makkelijke toepasbaarheid kan iedereen het verwerken. Het is van uitstekend kwaliteit en is extreem elastisch.

Kwaliteit en levensduur van EPDM

De EPDM kan voor allerlei soorten daken gebruikt worden, dit komt door de lange levensduur van EPDM. Als u ervoor kiest om EPDM dak bekleding te pakken, kunt u verwachten dat het minstens 40 jaar mee zal gaan. Dankzij onze hoge kwaliteit van EPDM dakbedekking, kunt u het helemaal zelf verwerken.

Toepassingen van EPDM

EPDM dakbedekking is te gebruiken op vrijwel alle soorten daken.  Het materiaal is van zulk kwaliteit en eigenschappen die perfect zijn voor die soorten daken. EPDM komt het meeste voor bij platte daken, de EPDM staat ook altijd strak op het dak dat ver komt lekkage en beschadigingen. EPDM is zowel de beste oplossing voor grote en kleine oppervlakte daken.
Een aantal toepassingen op een rij:

Bestel nu direct

Als u op zoek bent naar EPDM dakbedekking aarzel dan niet om bij Eikenhout te bestellen. Ons EPDM dakbedekking is van de beste kwaliteit. Zo heeft het dakfolie een zeer hoge elasticiteit, waardoor het gemakkelijk te leggen is als dakbedekking. Ook is ons EPDM dakbedekking zeer goed bestendig tegen UV-straling, wat wel zo prettig is aangezien het als dakfolie natuurlijk veelvuldig met zonlicht in aanraking komt. Vanwege de hoge kwaliteit van ons EPDM dakbedekking is het dakfolie ook zeer duurzaam. Daardoor wordt het een goede lange termijn investering. Wilt u meer informatie over ons EPDM dakbedekking? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van advies.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar EPDM dakbedekking van de hoogste kwaliteit? Bestel dan direct bij Eikenhouthandel. Voor meer informatie over onze dakfolie kunt u gerust contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen via +31 06 156 35 239 of door een e-mail te sturen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.