Uw zoektocht naar kwalitatief constructie eikenhout eindigt hier. Bij Eikenhouthandel kunt u terecht voor eikenhout in verschillende soorten en maten. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit hout dat rechtsreeks van Europees grondgebied komt.

  • Eikenhout in verschillende maten
  • De hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Levering binnen 10 werkdagen
  • Met PEFC-keurmerk

Voor vragen over ons eikenhout kunt u bellen naar +31 (0)6 156 35 239. Of stel uw vraag via onze pagina contact.Online eikenhout bestellen

In ons assortiment vindt u verschillende producten van eikenhout. Ons eikenhout heeft de duurzaamheidsklasse II en is daarom uiterst geschikt voor buitentoepassingen. Het hout is ideaal om te gebruiken voor het bouwen van een veranda, meubels, pergola, gevelbekleding, tuinhuis, schutting, paardenstal en meer. Eikenhout blijft wel 20 tot 25 jaar in goede staat. Onbehandeld eikenhout zal op den duur wel vergrijzen.

Hout van de beste kwaliteit

Bestelt u eikenhout via Eikenhouthandel, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Ons eikenhout heeft een constructiekwaliteit van QPA/1. Dit houdt in dat er bijna geen noesten in het hout zitten. De noesten die er wél in zitten, zijn niet groter dan uw duim.

Eikenhouten balken

Onze eiken balken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van 50x75 mm tot 300x300 mm. Het is uiteraard ook mogelijk om eikenhouten balken op maat te bestellen. In ons assortiment vindt u onder andere eiken schoor, eiken toognagels en douglas hout.

Eikenhout palen

Via Eikenhouthandel.nl kunt u eenvoudig en snel eikenhouten palen kopen. Deze hebben een robuuste uitstraling en zijn daarom uitermate geschikt voor grote houtbouwwerken. Denk bijvoorbeeld aan grote, robuuste overkappingen of boerenschuren.

Eiken planken

Hoewel eikenhout zeer sterk is, is het toch goed bewerkbaar. Zo ook onze eiken planken. Deze planken zijn ideaal om een nieuw terras of een nieuwe schutting mee te bouwen. We hebben eikenhouten planken in verschillende soorten en maten.

Eikenhout Zweeds rabat

Zweeds rabat wordt vaak omschreven als karakteristiek en sfeervol. Het is gemaakt van eikenhout en heeft een mooi robuust uiterlijk. Bovendien is er geen sprake van openingen, dus voorkomt het materiaal het binnendringen van wind en regen. Dit maakt Zweeds rabat erg populair voor buitentoepassingen als wand- en gevelbekleding.

Eikenhouten regels en ribben

Regels en ribben van eikenhout zijn zeer goed toepasbaar voor licht timmerwerk en constructiewerk. Desgewenst wordt het hout helemaal op maat geschaafd voor u. Geef de gewenste afmetingen aan ons door en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Eikenhout bevestigingsmateriaal

Nadat u eikenhout heeft ingeslagen, moet u er natuurlijk ook iets moois van kunnen bouwen. In ons assortiment vindt u bevestigingsmateriaal dat geschikt is voor eikenhout, zoals verschillende gevelschroeven, bolkopring nagels, winkelhaken, schotelkopschroeven en vlonderschroeven. Naast bevestigingsmateriaal bieden wij ook eikenhout fundering aan.

Eikenhout bestellen en levering

Online bestellen gebeurt snel, gemakkelijk en veilig. Bij Eikenhouthandel profiteert u altijd van de beste kwaliteit en een uitstekende service. We hanteren een snelle levertijd. Binnen 10 werkdagen wordt uw bestelling bij u afgeleverd. Zo kunt u zo snel mogelijk weer verder met uw project. Bij Eikenhouthandel kunt u terecht voor:

Bezorgkosten

Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgkosten die wij hanteren bij leveringen binnen Nederland. Onze verzendkosten zijn gebaseerd op de grootte van het orderbedrag:

Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland)
€ 0,- tot € 1000,- € 85,-
va. € 1001,-  GRATIS VERZENDING

De bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over eikenhout? Of wilt u meer informatie? Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 156 35 239 of een e-mail te versturen naar info@eikenhouthandel.nl. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eikenhouthandel helpt u graag verder!