Timmermannen en meubelmakers gebruiken eiken meubelhout voor het maken van allerlei soorten meubels, zoals tafels, stoelen of tuinmeubelen, maar bijvoorbeeld ook voor betimmeringen. Bij Eikenhouthandel.nl koopt u gedroogd eikenhout van de beste kwaliteit voor uw meubels. Ons hout beschikt over het PEFC-keurmerk, waarmee u verzekerd bent van hout afkomstig uit een verantwoord beheerd bos. U kiest met ons meubelhout dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, we helpen u graag.
  • Meubelhout op maat
  • Gratis verzending vanaf € 1.000,-
  • Snelle levering
  • Bereikbaar via WhatsApp
Bekijk hier de verschillende categorieën. Heeft u een vraag over een bepaald type hout? Onze experts weten álles van hout voor het maken van meubels. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Wij zijn uw partner als het gaat om meubelhout.


Zelf houten meubels maken

Met ons eiken meubelhout creëert u de mooiste houten meubels. De eikenhouten balken, planken, tafelpoten en tafelbladen zijn dan ook erg populair bij professionele meubelmakers. Door verschillende houten elementen te combineren, ontstaat een zee van mogelijkheden voor het maken van houten meubels. We bieden standaardmaten hout voor het maken van meubels aan, maar kunnen u ook voorzien van maatwerk

Douglas meubelhout

Naast eiken meubelhout vindt u bij ons douglas meubelhout: perfect om bijvoorbeeld tuinmeubels mee te maken. Douglashout is afkomstig van de douglasspar en heeft een kenmerkend roodbruin vlampatroon. Dit prachtige hout gaat onbehandeld wel 10 tot 15 jaar mee. Bekijk ons aanbod en maak uw eigen tuinbank, tuinhuis of tuintafel. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Contact

Heeft u bepaalde maten nodig voor uw meubelhout? Neem gerust contact op met onze houtspecialisten. Laat het maat- en schaafwerk aan ons over, zodat u een hoop tijd en moeite bespaart. Als u meer informatie nodig heeft over onze houtsoorten of over het plaatsen van constructies, laat het ons vooral weten. We zijn bereikbaar via 06 156 35 239 of info@eikenhouthandel.nl