Goedkoop Eikenhout in Nederland

Goedkoop Eikenhout

Als u opzoek bent naar hoog- en goedkoop kwalitatief Eikenhout bent u bij Eikenhouthandel.nl op het juiste adres. Wij hebben een breed en diep assortiment eiken- en douglashout. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Vanuit onze webshop kunt u gemakkelijk u order samenstellen, bestellen en thuis laten bezorgen voor een voordelige prijs. Het is ook mogelijk om u producten bij ons in het magazijn zelf op te halen. Als de bestelling is voltooid, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen over de leverdatum of wanneer de order voor u klaar staat. Wanneer u een order plaatst en die komt u zelf ophalen, dan zal deze binnen 1 á 2 dagen klaar staan.

Hoogkwalitatief eikenhout gegarandeerd de goedkoopste

Voor een breed scala aan eikenhout kunt u terecht bij Eikenhouthandel.nl. Wij concurreren voortdurend met de prijzen van eikenhout en douglas hout om zo de goedkoopste te blijven. Al ons hout is afkomstig van PEFC gekeurde zaaggerijen, dat wil zeggen dat er een goed bosbeleid wordt gevoerd. Ons eiken heeft een kwaliteitsklasse van QPA/1.

Wij bieden deze goedkope eikenhout producten aan:

✓ Eiken balken
✓ Eiken planken
✓ Eiken vlonderplanken
✓ Eiken gevelbekleding
 Eiken meubelhout

Contact opnemen voor een offerte of meer informatie

U kunt direct via onze webshop goedkoop eikenhout bestellen. Wij leveren naast het verkoop ook maatwerk en schaven. Wilt u het hout eerst komen bekijken is geen enkel probleem, maak voordat u langskomt bij ons magazijn eerst een afspraak. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen telefonisch: 06 156 35 239 of via de mail: info@eikenhouthandel.nl . Dit nummer en e-mailadres kunt u ook gebruiken als u meer informatie over producten of andere zaken wilt weten.

Plaatsen van Overkappingen & Zadelkappen

Bent u nog opzoek naar eventueel een bedrijf dat zich specialiseert in het plaatsen van overkappingen buitenshuis. Wij hebben al een aantal jaar een goede samenwerking met Ludec, die voornamelijk gespecialiseerd is in het plaatsen van houten constructies. Hun doen er alles voor om u droomproject werkelijkheid te laten worden. Voor aanvraag offerte kunt u ook de bovenstaande contact gegevens gebruiken.

✓ Maat- en schaafwerk mogelijk
✓ Persoonlijk/vakkundig advies
✓ Gratis bezorging vanaf €1500
✓ Scherpe tarieven, Eiken & Douglas
✓ Vandaag besteld, binnen 10 werkdagen geleverd

  Neem contact op!