Vellingdelen
Eiken vellingdelen bestaan uit tong- en groefplanken die u met gemak in elkaar schuift. Ze zijn veel terug te zien als dakbeschot van bijvoorbeeld overkappingen, maar ze worden ook vaak gebruikt om deuren mee te maken. De planken zijn voorzien van een schuin afgezaagde hoek: een velling. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Eiken vellingdeel 20x110mm | Gedroogd

Eiken vellingdeel met een werkende afmeting van 20x110mm. Deze plank is geschaafd met velling rand (facet) en kunstmatig gedroogd....

12,70

visibility
shopping_cart

Eiken vellingdeel 20x140mm | Gedroogd

Eiken vellingdeel met een werkende afmeting van 20x140mm. Deze plank is geschaafd met vellingrand (facet) en kunstmatig gedroogd....

12,40

Eiken vellingdelen van de beste kwaliteit

Bestelt u uw hout bij Eikenhouthandel.nl, dan rekent u op kwaliteit van de bovenste plank. En dat bieden we: al onze eiken vellingdelen hebben een constructiekwaliteit van Rustiek A/B. Dit houdt in dat er wat noesten in het hout zitten. Ook foutvrije vellingdelen kunnen we op aanvraag leveren.

Verschillende soorten eiken vellingdelen en accessoires

Bij Eikenhouthandel.nl kunt u terecht voor allerlei soorten vellingdelen. U kiest allereerst uit eiken- en Douglas hout. Daarnaast bepaalt u vooraf de afmetingen van de vellingdelen, zodat u uzelf extra werk bespaart en gelijk kunt beginnen met klussen. We bieden bovendien alle nodige accessoires, zoals eiken en Douglas pennen en schroeven. Zo koopt u alles wat u nodig heeft voor uw project in één keer. Op zoek naar andere eikenhouten of andere houten producten? Neem gerust een kijkje bij ons eikenhout, meubelhout en Douglas hout!

Eiken vellingdelen online bestellen

Heeft u geschikte eiken vellingdelen gevonden voor uw toepassing? U bestelt ze bij ons heel eenvoudig en snel online:
  1. Kies de gewenste afmetingen en voeg de vellingdelen toe aan uw winkelwagen.
  2. Klaar met winkelen? Controleer dan uw besteloverzicht en ga door naar afrekenen.
  3. Vul uw persoonsgegevens in en maak een keuze uit de afleveropties en betaalwijzen.
  4. Controleer en bevestig uw bestelling.
  5. Betaal veilig online via iDEAL of Bancontact.
Nadat u uw bestelling heeft afgerond, gaan we direct voor u aan de slag. U ontvangt per e-mail een bevestiging en we houden u op de hoogte van de verzending. Binnen 10 werkdagen heeft u uw eiken vellingdelen in huis en kunt u aan de slag!

Bezorgkosten voor eiken vellingdelen

Bekijk hieronder een overzicht van onze verzendkosten binnen Nederland. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de hoogte van uw orderbedrag.
Orderbedrag Bezorgkosten (binnen Nederland)
€ 0,- tot € 1000,- € 85,-
va. € 1001,-  GRATIS VERZENDING

De bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Neem contact op met Eikenhouthandel

Heeft u vellingdelen in specifieke afmetingen nodig? Neem dan contact op met onze houtspecialisten. Door het maat- en schaafwerk aan onze experts over te laten, bespaart u uzelf veel tijd en moeite. Voor meer informatie over de eiken vellingdelen of andere producten die we aanbieden kunt u ons bereiken via +31 (0)6 156 35 239 of info@eikenhouthandel.nl.