Douglas vellingdelen

Een vellingdeel is een speciaal vormgegeven plank voorzien van 'mes en groef'. Het zogenaamde mes- en groef profiel zorgt ervoor dat de delen eenvoudig in elkaar schuiven. Hierdoor creëert u een mooi afgewerkt geheel, de delen zijn perfect geschikt voor een nauwe aaneensluiting

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vele andere houtsoorten en –producten, waaronder van Douglas en eiken. Hierbij kunt u denken aan planken, platen, balken en dergelijke. Daarnaast hebben wij ook alle nodige accessoires. Dus heeft u ook spijkers en schroeven nodig? Geen probleem: bij Eikenhouthandel bent u aan het goede adres.Douglas vellingdelen kopen bij Eikenhouthandel

BINNEN- EN BUITENGEBRUIK

Een ander kenmerk van vellingdelen zijn de 45 graden afgeschuinde hoeken. Met 1 zijde velling wordt bedoeld dat alleen de onderkant of bovenkant afgeschuinde hoeken heeft. Bij 2 zijden velling hebben beide kanten afgeschuinde hoeken. Vellingdelen zijn ideaal voor buitengebruik, maar zijn ook zeker geschikt voor het vervaardigen van meubels voor binnen. Geef de houten delen een kleur die goed aansluit bij uw meubelen en u heeft in een handomdraai een geheel nieuw interieur.

KLEUR EN MATERIAAL

Het gebruik van kleur en materialen is bepalend voor uw inrichting en we zien dat ook buitenshuis steeds meer gebruik wordt gemaakt van kleur. Betrek buiten bij binnen door gekleurde elementen van buiten, zoals een veranda, overkapping of tuinhuis, aan uw tuin toe te voegen. Door bijvoorbeeld de vellingdelen vervolgens te verven of beitsen zorgt u voor en mooi geheel én gaat uw project aanzienlijk langer mee dan een onbehandelde variant. Bent u geen liefhebber van kleur uitspattingen in uw tuin? Dan biedt Houtdirect vanzelfsprekend ook de naturel variant van de douglas vellingdelen om de natuurlijke uitstraling van het hout te behouden. Vraag naar de mogelijkheden in onze showroom.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie krijgen over onze vellingdelen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u altijd, specifiek bij uw situatie. Onze contactgegevens vindt u op deze pagina.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.