Terrasplanken

Wilt u een overdekt terras aan uw huis bouwen van lariks douglas hout of voor onder uw douglas overkapping? Bestel dan onze 25 mm dik lariks vlonderplanken, van de hoogste kwaliteit leverbaar. We hebben lariks terrasplanken met anti-slip profiel of totaal gladde lariks terrasplanken. Al onze vlonderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, bekijk nu al onze scherpste prijzen op de webshop.
 


Lariks Douglas Terras Planken

Tips:
Wij adviseren u onze lariks douglas planken aan onbehandeld of geïmpregneerd. Voor het onder frame van het terras kunt u bij ons in het assortiment kiezen uit regels van 50x50mm of 75x75mm voor meer stevigheid. Deze regels kunt u het beste om de 40cm uit elkaar monteren, op deze manier is uw terras altijd stevig.

Het is ook belangrijk om genoeg ruimte tussen uw terras planken te houden, ongeveer 1 cm tussenruimte, voor de werking van de lariks vlonderplanken. Maak gebruik van onze afgewerkte schroeven met TORX kop. De schroeven in ons assortiment zijn van RVS en een zelffrees punt, hierdoor scheurt de lariks douglas terrasplank niet.