Vlonderplanken

Bent u van plan om een prachtige hout-look aan uw tuin te geven? Dan zijn douglas vlonderplanken het ideale product om deze metamorfose te realiseren! Het hout geeft een warme uitstraling en sluit perfect aan bij de natuur van uw tuin.VLONDERS ONBEHANDELD

Als u kiest voor onbehandelde douglas vlonderplanken, dan kunt u deze behandelen met een beits, zodat er een beschermende en vuilafstotende laag wordt aangebracht. Want als u het hout niet behandelt, zal de warme, geel bruine kleur veranderen in grijs. Bij aanschaf van de vlonders krijgt u uiteraard passend advies over het onderhoud. Als u graag met blote voeten over het terras loopt, adviseren we douglas vlonderplanken. Deze zijn namelijk altijd geschaafd en voorzien van een antislip profiel.

ONDERHOUD VLONDERPLANKEN

Het hoeft niet zo te zijn dat vlonderplanken met groevenstructuur bij nattigheid minder glad zijn. Het is namelijk zo dat zich tussen de groeven vuil of algen kan ophopen, waardoor de terrasdelen glad kunnen worden. Het is een kwestie van bijhouden en een keer per week met de bezem eroverheen om dit te voorkomen. Gebruik in ieder geval nooit een hogedrukreiniger, omdat dit de vlonderplanken van douglas hout aanzienlijk kan beschadigen. Hiermee spuit u namelijk de nerven open waardoor het vuil en de eventuele algen in de vlonders worden gespoten. Heeft u vragen over het onderhoud? Aarzel dan niet om ons om advies te vragen, wij denken graag met u mee!

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.