Back
Home / Douglas plank 22x150mm

Douglas plank 22x150mm

Deze Douglas plank heeft een kopmaat van 22x150mm. Deze plank is scherpkantig fijnbezaagd. Maatwerk en schaven is mogelijk.
Nettomaat geschaafd ca.: 18x140mm

10,40 incl. BTW

Wissen
Omschrijving
Bekijk omschrijving

✔ Warme Douglas kleur
✔ Geschaafd of fijn bezaagd
✔ Gemakkelijk toepasbaar

Onze Douglas planken zijn onbehandeld en fijn bezaagd. Wij hebben hoogst leverbare douglas hout in het assortiment, rechtstreeks afkomstig uit Frankrijk. Deze afmeting Douglas plank 22x150mm wordt voornamelijk toegepast als wandbekleding van uw overkapping, tuinhuis, schutting of gevel. Het douglas hout is uitstekend te gebruiken als u buiten meubels wilt gaan maken. Door gebruik te maken van de 20cm brede planken krijgt u een warme robuuste uitstraling. Wilt u de planken laten schaven, dat kan dan wordt de nettomaat geschaafd ca. 18x140mm. Door het te laten schaven krijgt u een nog strakker aanzicht en minder kans op splinters. De planken zijn beschikbaar in: 300 | 400 | 500

De afgelopen jaren is Douglas een van de nieuwste trends op het gebied van hout. Door de lange duurzaamheid (10-15 jaar onbehandeld) van het product en de lage prijs spreekt het veel mensen aan.  U kunt het beste deze Douglas hout planken samen met ons ander Douglas constructiehout bestellen, zo heeft u Douglashout allemaal afkomstig van de zelfde zagerij en met dezelfde A-kwaliteit. Bouw uw overkapping, schutting of meubels met ons Douglas balkhout, blokhutprofielen, regels of rabatdelen.

Specificaties
Bekijk specificaties
Lengte:
300cm, 400cm, 500cm
Afwerking:
Fijn bezaagd (standaard), Geschaafd
Houtsoort:
Douglashout, Vers gezaagd
Toepassing:
Constructiehout, Niet geschikt voor binnenmeubels