Back
Home / Douglas plank 27x300mm
Sold out

Douglas plank 27x300mm

Deze Douglas plank heeft een kopmaat van 27x300mm. Deze plank is scherpkantig fijnbezaagd. Schaven is mogelijk. Nettomaat geschaafd ca.: 22×300 mm We kunnen alleen de dikte schaven.

51,05 incl. BTW

Wissen
Omschrijving
Bekijk omschrijving

✔ Warme Douglas kleur
✔ Geschaafd of fijn bezaagd
✔ Gemakkelijk toepasbaar

Onze Douglas planken zijn onbehandeld en fijn bezaagd. Deze afmeting Douglas plank 27x300mm wordt voornamelijk toegepast als Boeideel of wandbekleding van uw overkapping, tuinhuis, schutting of gevel. Het douglas hout is uitstekend te gebruiken als u buiten meubels wilt gaan maken. Door gebruik te maken van de 30cm brede planken krijgt u een warme robuuste uitstraling. Wilt u de planken laten afkorten dat kan, geef het aan tijdens het afrekenen. De planken zijn beschikbaar in: 600

De afgelopen jaren is Douglas een van de nieuwste trends op het gebied van hout. Door de lange duurzaamheid (10-15 jaar onbehandeld) van het product en de lage prijs spreekt het veel mensen aan.  U kunt het beste deze Douglas hout planken samen met ons ander Douglas constructiehout bestellen, zo heeft u Douglashout allemaal afkomstig van de zelfde zagerij en met dezelfde A-kwaliteit. Bouw uw overkapping, schutting of meubels met ons Douglas balkhout, blokhutprofielen, regels of rabatdelen.

Specificaties
Bekijk specificaties
Lengte:
600cm
Afwerking:
Fijn bezaagd (standaard), Geschaafd
Houtsoort:
Douglashout, Vers gezaagd
Toepassing:
Constructiehout