Schaaldelen

Lariks douglas boomstamplanken, worden ook wel schaaldelen genoemd. Deze schaaldelen hebben aan de buitenzijde van het hout het schors er nog op zitten. Deze schaaldelen geven een natuurlijke uitstraling aan uw tuin en schutting of wel uw veranda. Onze boomstamplanken zijn onbehandeld verkrijgbaar, maar door hoog kwaliteit gaat het hout gemakkelijk 10-15 jaar mee. Het is tevens ook mooi om uw schaaldelen te bewerken met onze Tenco Houtcoat Zwart, dit geeft een rustieke uitstraling. Bevestig de boomstamplanken door middel van onze RVS TORX schroeven met zelffrees punt om het scheuren tegen te gaan!
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Douglas Schaaldelen 22x200mm

Deze Douglas schaaldelen hebben een afmeting van 22x200mm. De planken zijn fijnbezaagd en worden veel als potdekselplank of schuttinghout...

8,95

Lariks Douglas schaaldelen

Natuurlijke Boomstamplanken

Een natuurlijke plank met schors zo van de boom gezaagd noemen we schaaldelen. Onze lariks douglas schaaldelen noemen we daarom ook voor de klant boomstamplanken. Dit is voor omdat de planken nog op een boomstam lijken. Naast lariks douglas schaaldelen hebben wij ook Meubelhout Eikenhout schaaldelen. Die planken zijn speciaal voor het gebruik van meubels en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Voor de Eikenhout Meubelhout Schaaldelen, moet u even contact met ons opnemen.