Douglas potdekselplanken

Toont alle 5 resultaten

Filter

Voordelen van Eikenhouthandel.nl

Wilt u in no time een prachtige, warme sfeer in uw tuin creëren met een mooie afwerking van uw nieuwe terras, tuinhuis of schutting? Kies dan voor de Douglas potdekselplanken van Eikenhouthandel.nl.

Onze potdekselplanken komen bij Europese zagerijen vandaan en zijn vervaardigd uit topkwaliteit Douglas hout. De planken zijn bovendien al bezaagd. In combinatie met de juiste montage is een goede afwatering gegarandeerd. Koop nu uw Douglas potdekselplanken en profiteer van onze vele voordelen:

  • Douglas potdekselplanken uit Europese bossen
  • Binnen enkele minuten besteld of een offerte binnen 1 dag
  • Gratis bezorging vanaf € 1.500,-
  • Binnen 15 werkdagen dagen geleverd
  • Afhalen in ons magazijn mogelijk
  • Vraag en antwoord via WhatsApp

Montage potdekselplanken

Het monteren van potdekselplanken is een taak die u zelf kunt uitvoeren. Volg ons 5-delige stappenplan voor een mooi eindresultaat van uw schutting of schuurwand:

  • Laat de eerste plank rusten op de onderconstructie en bevestig hem aan de verticale balken met RVS schroeven.
  • Positioneer de volgende plank horizontaal over de schroeven heen en zet deze op dezelfde manier vast (werk naar boven toe).
  • Herhaal stap 2 totdat de laatste plank in de kolom stevig vastzit.
  • Herhaal de stap 1 t/m 3 in de volgende kolommen totdat uw schutting of schuur volledig afgetimmerd is.

Eigenschappen Douglas potdekselplanken: rustig en warm

Douglas potdekselplanken zijn bedoeld om uw houten constructie te bekleden en deze een warme, rustige uitstraling te geven. Niet alleen zorgen ze voor een rustgevende sfeer in uw tuin, maar dankzij de bevestigingswijze is uw wand/schutting ook volledig bedekt voor optimale privacy.

Veelgestelde vragen over Douglas potdekselplanken

Wat is potdekselen?

Bent u op deze pagina beland, maar weet u nog niet precies wat potdekselen nu precies is? We vertellen het u graag! Potdekselen is een legtechniek die u kunt gebruiken om uw potdekselplanken op eenvoudige wijze te plaatsen. U bevestigt ze op dezelfde manier als dakpannen en zorgt hiermee voor een goede afwatering.

Welke schroeven zijn geschikt voor het potdekselen?

Bij Eikenhouthandel.nl vindt u verschillende soorten schroeven. Voor Douglas potdekselplanken raden we u aan om RVS schroeven te gebruiken. Deze schroeven roesten niet en zorgen ervoor dat uw constructie na vele jaren nog stevig staat.

Leveren jullie ook Douglas potdekselplanken op maat?

U kunt bij ons terecht voor potdekselplanken met standaard afmetingen en projectmatige bestellingen. Het is mogelijk om uw Douglas hout te laten bewerken. Geschaafd, op maat gekort.

Waarmee kan ik Douglas hout het beste behandelen?

Ervoor zorgen dat uw houten constructie langdurig in perfecte staat blijft? Behandel de potdekselplanken dan met een van de volgende afwerkingsmiddelen: zwarte beits, transparante beits, grijze beits, of houtimpregneer.

Hoelang gaan Douglas potdekselplanken mee?

Onbehandelde planken gaan ongeveer 10 tot 15 jaar mee. U kunt de levensduur van het hout verlengen door het goed te behandelen. Op die manier blijft de warme, rustige uitstraling van uw schutting of tuinhuis nog 5 tot 10 jaar langer behouden en is het hout beter bestand tegen de verschillende weersinvloeden.

Topkwaliteit Douglas potdekselplanken kopen bij Eikenhouthandel.nl

Koop uw topkwaliteit Douglas potdekselplanken snel en gemakkelijk in onze webshop. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen of af te halen in ons magazijn (Emmikhovensestraat 8, Waalwijk).

Wilt u de planken laten thuisbezorgen? Dan heeft u uw bestelling binnen 15 werkdagen in huis. Als u uw order liever zelf wilt afhalen, maak dan een afspraak. We leggen de Douglas potdekselplanken graag voor u klaar. Mocht u nog een vraag hebben, neem dan contact met ons op via 06-156 35 239 of stuur een WhatsAppbericht. U kunt ons ook een e-mail sturen.


Gebruik onze WhatsApp service! 06-156 35 239

Vestiging en openingstijden

Particulier
vrijdag 8:30 – 12:00 | 13:00 – 17:00
Zaterdag: 08:30 – 13:00 uur
Zakelijk
Ma – Vr: 8:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 8:30 – 13:00 uur